Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyvenin özel çıkacağı belliydi, o yönden hiçbir sıkıntım yok ama beni şaşırtan SBS'de Gomu Gomu için paramecia dedikten sonra Luffy'nin meyvesinin Zoan çıkmış olması. Mitolojik Zoan teorilerini gördüğüm gibi okumadan geçerdim, hiç gerek yoktu bence dediğinin tersi bir duruma girmesine.
 
Lastikle alakası yokki.
Oda, meyveleri her zaman gerçek hayattaki gibi yansıtmıyor.

Kaido'nun ejderha meyvesi Doğu tipi bir ejder ama ateş püskürtüyor mesela, slash de atıyor.

Yamato'nun kurt meyvesinin de gerçekte soğuk alev püskürttüğünü, vücuduna kalkan kapladığını düşünmüyorum. Bu mitle ilgili çok bilgi de yoktu yanlış hatırlamıyorsam bir tapınağı koruması dışında.

Non-canon olan ama Oda'nın tasarladığı Nue meyvesi de keza öyle, bildiğim kadarıyla normalde ateşle kaplı olan bir yaratık değil. Normal şekilde de uçmuyorlar Oda'nın çizdiğinin aksine, Doğu tipi ejderler gibi bulutlar yoluyla uçuyorlar.

Nika'nın ne olduğunu da çözemedik ki henüz, belki de gerçekten lastikle alakalı bir mitten geliyordur. Gelmek zorunda değil ama dediğim gibi. Tutarsızlık yaratmıyor.
 
Orada Joy Boy'un hüneri var. Çok ünlü bir şahsiyet olarak meyveye de ün kazandırdı. Aynı adam Yıldırım Logiası ile Yıldırım tanrısı şeklinde bir ün yaydırabilirdi Goro Goro'ya. Buddha felan da çok önemli meyveler. Bunların net üstüne koyamam altına da koymam.
Valla sanmıyorum ya yıldırım meyvesiyle hakiki tanrı meyvesi çok farklı olur.Enel kendini kami sanıyordu ama asıl kami karşısındaymış. :) Çakması gerçeğine kaybetmiş orada da güzel gönderme yapmış.Meyvelerin kendi aklı varsa Zunisha’nın bahsettiği Joy Boy bu meyvenin iradesi oluyor zaten.Yani Joy Boy meyvenin şeytanının ta kendisi.Ayrı bir kişilik değil.
 
Chopper meyvesi yüzünden kendini farklı formlara sokuyordu. Tombik - kaslı - hızlı falan. Luffy'de kendini G4'e girince farklı formlara sokuyordu. Bir bağlamda benzerlik var. Hito Hito meyvesine özgü bir durum olabilir bu form değiştirme.

Ama lastik kısmı bir mantığa bağlanamıyor maalesef. :/
Oda açıklar da bakalım kafamıza yatacak mı ? Lastik olayı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 140)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık