Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda dahi diyenler şimdi sövmeye başladı ne uyduruk kötü bir bölüm çıkdı ne beklerken ne geldi? çok berbat bir bölüm sen haftalardır gizem kas herkezin zaten bildiği uyduruk uyanmayla lastik insan meyvesi olsun şaka gibi.
 
Tamam bunları tartışırken söyledik. Ateş,deprem gibi meyvelerin sınırı belli. Lastiğin ise değil dedik. Meyvenin bilinci var hükümetten falan kaçıyor. Bir türlü çğrenemediniz be yiğidin hakkını vermeyi...
Birader yanıldığın gün gibi ortada. Meyve lastik meyvesi değilmiş. Lastiğin sınırı belliymiş Luffy'nin yaptıkları bazı şeyleri lastik ile yapamazmış Kaido, Dof'un sözlerinden bunlar çıkıyor işte. Daha neyini konuşuyon? Sen bunları söylemedin. Ben ilk kez Who is Who bu olayı anlattığı sıra eğer lastik özel bir meyve ise bu özellikleriyle olmaz farklı bir özelliği çok ciddi bir özelliği olması gerekiyor demiştim. Şimdi sonuç olarak lastiğin farklı bir özelliği var bile değil direk farklı mistik zoan bir meyve çıktı meyve.
 
Denizcilerin en büyük gücünün bu bilgiden mahrum bırakılması saçma zaten.




Daha önce yazmıştım, D. soyundan birisi meyveyi yiyor. D. soyundan gördüğümüz herkes uç zirvelere çıkmış insanlar. MF'de Kralın hakisini bile kullandı adam, nasıl düşünmezler bunu? Bu daha da saçma.
Luffy adamların dibine girdi savaşta yine öldüremediler. Adam okyanusta rahat rahat gezerken mi öldürecekler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık