Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla sanmıyorum ya yıldırım meyvesiyle hakiki tanrı meyvesi çok farklı olur.Enel kendini kami sanıyordu ama asıl kami karşısındaymış. :) Çakması gerçeğine kaybetmiş orada da güzel gönderme yapmış.Meyvelerin kendi aklı varsa Zunisha’nın bahsettiği Joy Boy bu meyvenin iradesi oluyor zaten.Yani Joy Boy meyvenin şeytanının ta kendisi.Ayrı bir kişilik değil.
Joy Boy bence önceki kullanıcısı. O yüzden onun meyvesi diye ayrı bir önem vermişler. Meyvesi Buddha olsa onu arıyacaktılar. Ayrıca meyve beni seçti kılıç beni seçti muhabbetleri ile olay sonunda hep aynı şeyi indirgeniyor. O muhabbetler de anlam kazanmaya başladı.

Hatta aramadıklarını da bilmiyoruz. Amiral'lerin hepsine meyvelerini veren Hükümet. Kendi ellerinde de koz güç vardır. Daha üstün net bir meyve çıkacak görürsün. Bu arc için bu meyve çok önem kazanacak sonra yine sıradanlaşacak.
 
Shanks, Goroseilerle Luffy için konuşmuşsa niye bugünü bekledi? Meyve hakkında bilgisi varsa Luffy yediği gibi anlatabilirdi. Oturmuyor oturmuyor. .// Bari konuştuğu farklı biri olsun.
 
Bence gayet güzel bir bölüm bekliyor, gereksiz gömülüyor. Chopper’la meyvedaş çıktı Luffy daha ne olsun. Chopper’dan da uyanış bekliyorum. Meğersem o da nikanın evcil hayvanıymış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 101)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık