Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chopper meyvesi yüzünden kendini farklı formlara sokuyordu. Tombik - kaslı - hızlı falan. Luffy'de kendini G4'e girince farklı formlara sokuyordu. Bir bağlamda benzerlik var. Hito Hito meyvesine özgü bir durum olabilir bu form değiştirme.

Ama lastik kısmı bir mantığa bağlanamıyor maalesef. :/
 
Bu Nika şuan Oda'nın uyduruğu bir şey diğer mistik zoanlar gibi dünyamızdaki mitlerden değil. One Piece içinde bir tanrı Nika, istediği özelliği dayamakta özgür şuan valla.
Bu bölüm bile birini göstermiş işte. Adam Zoan olduğu halde çevreyi kontrol ediyor. Kim bilir altından daha neler çıkar. Ateş olayını da buna bağlama ihtimali yüksek.
 
Luffy'nin meyvesi antik zoan Hanuman muhabbeti çok dolaşıyor.Gördüğüm kadarıyla Hanuman maymun sun wukong tarzı mı tam olarak ona mı denk geliyor bilmiyorum ama özellikleri yazmak istedim. Kendini istediği gibi esnetebiliyor, uçabiliyor (Luffy g4) , babası rüzgar tanrısı (Dragon meyvesiyle ilgili bir denk geliş olur mu bilmiyorum) , göğsünü istediği gibi açabiliyor anladığım kadarıyla (Luffy'nin tam göğüs yarasının olduğu kısmı).Elektrikle ilgili bir olayı var ama o kısmı tam olarak anlayamadım.Bu tarz teoriler genel olarak yanlış çıkıyor ama okumak benim hoşuma gittiği için yazmak istedim.
Geçen bölüm şu tarz bir teori yazmıştım benzer tarzda bir şey çıktı ama ben Nika'nın one piece dünyasının mitolojisine dair bir karakter olduğunu düşünüyorum . Antik zoan illa yunan mitolojisinden vs olma şartı yok orası bambaşka bir dünya
 
Lastik değil işte birader. Sen şimdi uzama gerilme diye Gura Gura'ya karşı övdüğün meyvenin o özelliklerinden bahsedemezsin. Senin için övdüğün meyvenin uzayıp gerilmesi var bu kadar.
Tamam bunları tartışırken söyledik. Ateş,deprem gibi meyvelerin sınırı belli. Lastiğin ise değil dedik. Meyvenin bilinci var hükümetten falan kaçıyor. Bir türlü çğrenemediniz be yiğidin hakkını vermeyi...
 
Zoan meyvesini uyandırmak diğer meyve türlerini uyandırmaktan daha zor sanırım, eğer meyvenin kendi aklı varsa onun rızası olması gerek ki kuffy öldüğu halde meyveyI uyandırdı bu meyvenin luffy'yi kendi isteğiyle kabullendiğni gösteriyo. Lakin dığer tür meyvelerde bu mümkün mü emin değilim enel öldüğu halde kalbine şok vermişti sanım neyse kafa gitti. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık