Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güneş tanrısı diye Who kölelerin anlattığını duymuş güneş tanrısı diyorsa bir zahmet mistiklerinde en özeli olsun.Mısır mitolojisi gibi birşey bu.Hani ünü o kadar yayılmış ki 800 seneden beri kulaktan kulağa gitmiş şimdiki köleler bile ismini bilip bizi kurtaracak gözüyle bakıyor.Anka meyvesini yada Buda meyvesine kurtarıcı olarak bakmazlar yada diğerlerine.
Orada Joy Boy'un hüneri var. Çok ünlü bir şahsiyet olarak meyveye de ün kazandırdı. Aynı adam Yıldırım Logiası ile Yıldırım tanrısı şeklinde bir ün yaydırabilirdi Goro Goro'ya. Buddha felan da çok önemli meyveler. Bunların net üstüne koyamam altına da koymam.
 
Muhabbet açıldığından beri özel çıkma ihtimali hep vardı. Umarım olmaz diyordum ama maalesef gerçekleşti. Tabi bu olay gösteriyor ki lastik meyvesi normalden de daha kötüymüş. Luffy Nika özellikleri sayesinde bazı şeyleri yapabiliyormuş. Şimdi sıradan lastik çok iyi diyenler edebiyat yapmasın yani :D
Bu Nika şuan Oda'nın uyduruğu bir şey diğer mistik zoanlar gibi dünyamızdaki mitlerden değil. One Piece içinde bir tanrı Nika, istediği özelliği dayamakta özgür şuan valla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 52)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık