Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizcilerin en büyük gücünün bu bilgiden mahrum bırakılması saçma zaten.
Bu göreceli bence. Kuzan, Donanma'dan ayrıldı ve korsan oldu mesela. Koramiral Saul da Donanma'ya ihanet etmişti. Hükümet gizli işlerini de genelde CP birimine yaptırıyor. Amirallere söylenmemiş olmasını saçma bulmuyorum ben.

Daha önce yazmıştım, D. soyundan birisi meyveyi yiyor. D. soyundan gördüğümüz herkes uç zirvelere çıkmış insanlar. MF'de Kralın hakisini bile kullandı adam, nasıl düşünmezler bunu? Bu daha da saçma.
Bu konuda kısmen katılıyorum. D. soyundan gelen herkes güçlü olacak diye bir kaide yok, Rouge ve Saul gibi örnekler var. Onların aileleri var. Daha bilmediğimiz örnekler de vardır. Biz uç karakterleri görüyoruz. Kral hakisi de Doflamingo, Chinjao, Kid gibi karakterlerde de çıkabiliyor. Her zaman zirveye oynamıyor bu güce sahip olanlar. Bunlar antitezlerim ama genel anlamda katılıyorum söylediklerine, Hükümet daha çok dikkat etmeliydi potansiyel tehlikesi konusunda.
 
Vegapunk bizzat saklanması için yardım etmiş olabilir. Meyve ansiklopedisini kim yazdı belli değil. Olaylar belki Vegapunk ın el altından devrimci olmasına bağlanacak.
vakti zamanında Judge, Queen ve Caesar gibi adamlarla partner olan birisinin tamamiyle iyi niyetli olabileceğine çok ihtimal vermiyorum şu noktada :(
 
Bunlar şimdi bu meyveyi 800 yıl önceki düşmanları dövüşürken kullandı diye mi korkup kutsal ilan etmişler? En büyük düşmanları Buda meyvesi yemiş olsa o meyve mi arayacaklardı yani?
Bazı meyveler var, özel güçleri olan dünya hükümeti bunları toplamaya çalışıyor, Ope Ope No Mi için de korsanlar ile anlaşma yaptı hükümet.
 
Lastik deyip öven ayrı, özel meyve çıkacağını söyleyen ayrı. Ben özel meyve çıkacağını söyleyen taraftaydım misal. Altından bir şeyler çıkacağı belliydi. Ama yanılmış olmayı isterdim bu fazla uçuk olmuş.
Muhabbet açıldığından beri özel çıkma ihtimali hep vardı. Umarım olmaz diyordum ama maalesef gerçekleşti. Tabi bu olay gösteriyor ki lastik meyvesi normalden de daha kötüymüş. Luffy Nika özellikleri sayesinde bazı şeyleri yapabiliyormuş. Şimdi sıradan lastik çok iyi diyenler edebiyat yapmasın yani :D
 
Ama bunlar varsayım eğer böyle dediğin gibi çıkar ise haklısın Luffy nin beceriksizliği olur ki ben böyle bir şey zannetmiyorum adam meyveyi son damlasına kadar kullandı. Ki meyvenin ona layık birini arayışta olduğu konusuda var. @sekar
 
Paylaşılan spolier ilk resimde Luffy 'nin çocuk şeklinde gözükmesi acaba meyve uyanışıyla birlikte Luffy'nin ölüm-yeniden doğuş ve yeni meyvesiyle şimdi haline tekrar hızla gelmesini mi konu alacak.Çok karmaşık bir durum.Oda tüm bunları nasıl toplayacak anlamak çok zor.Spolierdan ziyade bölümü görüp, puzzlan eksik parçalarınıda birleştirmek tam fikir sahibi olmamıza yardımcı olacaktır gibime geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 54)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık