Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özel diyenlerden hangisi Zoan çıkacağını biliyordu ki? Çoğu kişi lastiğin sağlam özelliği var diyordu ve lastik hâlâ sıradan bir güç.
Lastik deyip öven ayrı, özel meyve çıkacağını söyleyen ayrı. Ben özel meyve çıkacağını söyleyen taraftaydım misal. Altından bir şeyler çıkacağı belliydi. Ama yanılmış olmayı isterdim bu fazla uçuk olmuş.
 
İyi de bunda bir sıkıntı yok. Meyvenin özel yanı şimdi ortaya çıktı. Ben zamanında dedim meyvenin şimdi özellikleri onu özel yapmaz iyi bir şey çıkması lazım özel olması için diye.
Sıkıntı olduğu için demedim bende senin gibi düşünüyorum o zamanın şartıyla en basitinden big mom, kaido , ace , 3 amiral , fujitora , marco , wb , karasakal vb kafadan daha iyi meyvelere sahipti şimdi dengeler nasıl bozuldu göreceğiz.
 
Olay Karasakal da ki gibi çıkmasın. Zamanın da Joy Boy hem Gomu Gomu yu hem de Nika Nika yı yemiş ve iki meyve bedenin de bütünleşip Joy Boy ölünce tek bir meyve olarak ortaya çıkmış ola bilir?
 
Bunun bi tık üstü: Luffy aslında Korsan Kraldı olaylardan sıkılıp tekrar baştan başladı. Şu bölümde öğrenilenler en çok Luffy karakterine ve One Piece mangasına zarar verdi. Yazık.
Korktun mu Akainu san korkma sıra sanada gelecek... Bakalım yeni inşa ettiğiniz yer seni koruyabilecek mi? hahaha Rahat uyku yok sana hahaha
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık