Şu sahneleri düşündüm deBu arada bu ateş işleri de bariz retcon, Luffy normalde sıcaktan, ateşten etkilenen biriydi.
Güzelim gomu gomu nika nika olmaz umarım. Ses anlamında diyorum
Şu sahneleri düşündüm deBu arada bu ateş işleri de bariz retcon, Luffy normalde sıcaktan, ateşten etkilenen biriydi.
Çünkü istedikleri an istedikleri şeyi yapabilecek kudrette değiller. :/Ope Ope No mi'nin peşinde olan hükümet, Law Schichibukai iken meyvesini niye ele geçirmedi?
Ulan heybetine kurban be. Adi herif 7 yıl King Kong Gatling bekledim bir kere çizmedi orta boy KKG atacaktı o da araya kaynadı...Şu sahneleri düşündüm de
Onu değiştirmez ya gomu gomu diye devam eder.Şu sahneleri düşündüm de
Meyvenin uyanacağını bence Im görüp haber verdi.Uzak geleceği görüyordur bir yere kadar öyle tahmin ediyorum.Serideki kahinler gibi güçleri çıkmasını bekliyorum Sharly misali.Gorosei de İm de ağır çöp çıktılar.Bunlardan seri sonu bossu olmaz.Xebec falan dirilse bari
Xebec'in kralı teach agam hayatta.Gorosei de İm de ağır çöp çıktılar.Bunlardan seri sonu bossu olmaz.Xebec falan dirilse bari
Hepsi reankarne zaten bu ruh olayı bence reankarne yeniden doğuş gibi bir iddiam yok reankarne diyince.Bu reenkarne ise tüm zoanlar reenkarne olur. Sengoku da reenkarne olur. Öyle bir anlatım yok.