Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cıvık olan ana karakter daha da cıvık oldu. Önceden arada bir güldürüyordu şimdi ota boka gülecek herhalde.
 
Hükümet meyveyi bir tirlu bulamadık sanki bizden kaçıyor gibi diyor. Diğeri bu imkansız değil sonuçta tüm zoan meyvelerinin kendi bilinci var diyor. Yani tüm zoan meyveleri için bu geçerli hatta bence bu tüm meyveler için geçerli olduğu da ortaya çıkacak. Bu bilinç olayı kılıçta da işlendi. Zoro beni test ediyor diyordu. Kılıç sahibini seçer muhabbetinden farklı değil.

Meyve kendisini yiyeni Joy Biy yapıyor ise neden 800 yıldır herhangi birine kendini yedirmedi? Niye Luffy? Oda'nın tarzı bu değil. Joy Boy denildiği gibi KK unvanı gibi bir şey. Bir mertebe bir seviye değil. Önceki kullanıcı savaş şekliyle kendisine böyle denilmesine sebep olmuş.
Şu karartıdan sonra başka bir söz daha var, üstelik bu meyve diğer Zoanlar gibi çalışmadı. Meyveyi yiyen şöyle böyle güçlü olurdan ziyade kişilik özelliği de sayılıyor @Montana atmış zaten üste var konuşma.

Standart bir işlenişi yok meyvenin muallak bir durum var en olası seçenek meyvenin kullanıcıyı kişilik olarak da değiştirmesi geliyor şuan.
 
Bu maskenin gücünün nerflenmiş hali gibi işte yapabilecekleri hayal gücüyle sınırlı diyor.Ve bu lastik sandığımız halinde de mevcutmuş uyanış özgürlük sınırını arttırmış özgürlükten kasıt o yeteneğin vanasının daha da açılması.Hawkins yaşama ihtimali 0 olmuyor derken meyveden bahsediyordu farkında değildi bence.Snake Man tekniği mesela tamamen hayal gücü Piton kovala diyor Dof ne oluyor lan moduna giriyor böyle lastik mi olur diye düşündüğü belli.Kaido geçen sayı anlıyor dövüş zekası da iyiymiş hakkını veriyorum lastik yapamaz diyor hayal gücü yapmış.Yani Luffy’i mental olarak bitireceksin hayal bile edemeyecek ki durduracaksın yada meyveyi iptal edeceksin.Hükümete geçmiş olsun.Daha D.iradesi kral haki falan onları saymıyorum.Bu kadar sene özel meyve göründüğünden güçlü derken anlamışız aslında saçma güç içerdiğini.Çünkü lastiğin öyle 100 çeşit saldırı tekniği çıkarabilmesi ve bunların çok güçlü olması garipti.Kemik balon diyip g3 yapması garipti mesela.Jerry’nin öyle sahnesini Luffy’e koyuyorlardı adamlar bilmiş resmen.:hhh::hhh:G3-4 falan lastikle alakası olmadığı daha oradan belli.
Reis 100 bölüm reenkarne diye diye başımızın etini yediniz. Şimdi hiçbir şey olmamış gibi yeni senaryolara devam. İnsan çorap değiştirirken bile etkileniyor. Sizde bu değişimleri hiç göremiyoruz.
 
Olay tamamen Nika ise o zaman zaten geçmiş olsun hepimize en başta da @Raiden'e :ehe:
Luffy, Joyboy, Nika... Hepsi bizim değerlerimiz bana niye geçmiş olsun? :artiz: Bölümdeki bütün detaylar mükemmeldi. Kaido'yu tavuk gibi boğazladı, Zoro'ya Doğu Akdeniz'i bağlasak bir ömür çıkaramayacağı hakiyi iki saniyede saldı, ilah gibi karakter oldu... Muazzam bir gün benim için <3

@Montana dün ne dediysek yaşanıyor görüyorsun değil mi :ehe:
 
Olay tamamen Nika ise o zaman zaten geçmiş olsun hepimize en başta da @Raiden'e :ehe:

Sen yeterince pişmemişsin, kıvamında Luffy fanları yazdığım şeyi söylediler.
Luffy için kurtuluş yolu var ama, 800yıl öncesine giden Luffy'dir niye gitmiştir belli değil tabi ama gitmiş işte geriye gittiğinden bugünleri görüp anlatmış, meyvesi kendi meyvesi boy yine kendisi sonuçta koskoca adama boy diyecek halleri yok o yüzden Luffy'e diyorlar. Haliyle ne renkarnasyon ne ele geçirilmiş beden vesaire var. Hepsi, herkes, her şey Luffy :a:
Sen de serap görmüşsün la :D Luffy kapı gibi duruyor onunla ilgili hiçbir problem yok. Sorun Odanın meyve mevzusunu batırmasında. Patır kütür dövüyor işte Kaido gereksizini. Sanki Luffynin mistik de Kaidonunki kaniş meyvesi :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık