One Piece evreninde bir tanrı, Güneş Tanrısı. Sengoku'nun "Buda" meyvesi gibi düşünebilirsin. O da insan insan meyvesi tanrı modeliydi.Cevaplayan olursa sevinirim. Bu nika niçin zoan temelli olmak zorundaydı veya insan meyvesi olmalıydı ki. Pek ala nika nika no mi gibi bir paramecia da olmaz mıydı?
Nedir bu Nika kimlerdendir, nerelidir, ne işe yarar, in midir cin midir?
Nika, One Piece evrenindeki bir tanrı. Meyve da ondan geliyor. Bundan Paramecia olmazdı, mitolojik bir varlık çünkü.Cevaplayan olursa sevinirim. Bu nika niçin zoan temelli olmak zorundaydı veya insan meyvesi olmalıydı ki. Pek ala nika nika no mi gibi bir paramecia da olmaz mıydı?
Nedir bu Nika kimlerdendir, nerelidir, ne işe yarar, in midir cin midir?
Olay tamamen Nika ise o zaman zaten geçmiş olsun hepimize en başta da @Raiden'eAslında Gorosei direkt olarak orada Joy Boy'dan mı bahsediyor o da belli değil. Güneş Tanrısı Nika'dan bahsediyorlar. Kavramlar şuan karışık, kimin eli kimin cebinde belli değil.
Sen yeterince pişmemişsin, kıvamında Luffy fanları yazdığım şeyi söylediler.Ben Luffy fanıyım ve böyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum.
@Smoker sence bu sorunun cevabı nasıl olur? Yeni bilgiler ışığında.Meyve değişikliğine bende doğru bakmıyorum. Ama geriye bakınca zoanların bazı özelliğini karşılasada meyve bir kaç gariplikten söz etmek isterim.
1. Zoanların ilk tanıtıldığına göre.
İlk form- İnsan
İkinci form - Yarın İnsan , Yarı Meyve
Üçüncü Form - Komple Meyve
2. Bu formların çoğaltıla bildiğini Chopper sayesinde gördük.
Luffynin meyve bunların bazılarına uyasa da bazı yerler eksik kalıyor.
Formlar bakımından ne kadar Vitesleri örnek gösterebilsek de.
İstisnasız her zoan kullanıcında gördüğümüz yalın bir insan modu var. Ama luffy her zaman lastik olarak dolaşıyor. Bunun nasıl açıklanacağını merak ediyorum.
Hükümet meyveyi bir tirlu bulamadık sanki bizden kaçıyor gibi diyor. Diğeri bu imkansız değil sonuçta tüm zoan meyvelerinin kendi bilinci var diyor. Yani tüm zoan meyveleri için bu geçerli hatta bence bu tüm meyveler için geçerli olduğu da ortaya çıkacak. Bu bilinç olayı kılıçta da işlendi. Zoro beni test ediyor diyordu. Kılıç sahibini seçer muhabbetinden farklı değil.KK'nin kendi bilinci mi var ? Belli bir amacı mı var ? Meyve 800 yıl kaçmış diyor, bilinci var amacı var deniyor.
Öyle bir anlatıyorsun ki Teach OP'taki Küçük Emrah. Bak ne güzel Teach'in kendisi de meyve beni seçti, diyor. Üzerine çok konuşmaya değmez bir durum.30 yıl boyunca adam benliğini arka plana atmış. Namını çok erken salabilecekken, kendi tayfasını kurabilecekken bunu yapmamış. Bu meyveyi hiç bulamama başarısız olma ihtimalini de göze almış. Aynen kankacım 0 emek. Sabır dediğin nedir ki zaten.