Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevaplayan olursa sevinirim. Bu nika niçin zoan temelli olmak zorundaydı veya insan meyvesi olmalıydı ki. Pek ala nika nika no mi gibi bir paramecia da olmaz mıydı?
Nedir bu Nika kimlerdendir, nerelidir, ne işe yarar, in midir cin midir?
 
Cevaplayan olursa sevinirim. Bu nika niçin zoan temelli olmak zorundaydı veya insan meyvesi olmalıydı ki. Pek ala nika nika no mi gibi bir paramecia da olmaz mıydı?
Nedir bu Nika kimlerdendir, nerelidir, ne işe yarar, in midir cin midir?
One Piece evreninde bir tanrı, Güneş Tanrısı. Sengoku'nun "Buda" meyvesi gibi düşünebilirsin. O da insan insan meyvesi tanrı modeliydi.
 
Aslında Gorosei direkt olarak orada Joy Boy'dan mı bahsediyor o da belli değil. Güneş Tanrısı Nika'dan bahsediyorlar. Kavramlar şuan karışık, kimin eli kimin cebinde belli değil.
Olay tamamen Nika ise o zaman zaten geçmiş olsun hepimize en başta da @Raiden'e :ehe:
Ben Luffy fanıyım ve böyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. :artiz:
Sen yeterince pişmemişsin, kıvamında Luffy fanları yazdığım şeyi söylediler.
Luffy için kurtuluş yolu var ama, 800yıl öncesine giden Luffy'dir niye gitmiştir belli değil tabi ama gitmiş işte geriye gittiğinden bugünleri görüp anlatmış, meyvesi kendi meyvesi boy yine kendisi sonuçta koskoca adama boy diyecek halleri yok o yüzden Luffy'e diyorlar. Haliyle ne renkarnasyon ne ele geçirilmiş beden vesaire var. Hepsi, herkes, her şey Luffy :a:
 
Meyve değişikliğine bende doğru bakmıyorum. Ama geriye bakınca zoanların bazı özelliğini karşılasada meyve bir kaç gariplikten söz etmek isterim.
1. Zoanların ilk tanıtıldığına göre.
İlk form- İnsan
İkinci form - Yarın İnsan , Yarı Meyve
Üçüncü Form - Komple Meyve

2. Bu formların çoğaltıla bildiğini Chopper sayesinde gördük.

Luffynin meyve bunların bazılarına uyasa da bazı yerler eksik kalıyor.
Formlar bakımından ne kadar Vitesleri örnek gösterebilsek de.
İstisnasız her zoan kullanıcında gördüğümüz yalın bir insan modu var. Ama luffy her zaman lastik olarak dolaşıyor. Bunun nasıl açıklanacağını merak ediyorum.
@Smoker sence bu sorunun cevabı nasıl olur? Yeni bilgiler ışığında.
 
KK'nin kendi bilinci mi var ? Belli bir amacı mı var ? Meyve 800 yıl kaçmış diyor, bilinci var amacı var deniyor.
Hükümet meyveyi bir tirlu bulamadık sanki bizden kaçıyor gibi diyor. Diğeri bu imkansız değil sonuçta tüm zoan meyvelerinin kendi bilinci var diyor. Yani tüm zoan meyveleri için bu geçerli hatta bence bu tüm meyveler için geçerli olduğu da ortaya çıkacak. Bu bilinç olayı kılıçta da işlendi. Zoro beni test ediyor diyordu. Kılıç sahibini seçer muhabbetinden farklı değil.

Meyve kendisini yiyeni Joy Biy yapıyor ise neden 800 yıldır herhangi birine kendini yedirmedi? Niye Luffy? Oda'nın tarzı bu değil. Joy Boy denildiği gibi KK unvanı gibi bir şey. Bir mertebe bir seviye değil. Önceki kullanıcı savaş şekliyle kendisine böyle denilmesine sebep olmuş.
 
Bu maskenin gücünün nerflenmiş hali gibi işte yapabilecekleri hayal gücüyle sınırlı diyor.Ve bu lastik sandığımız halinde de mevcutmuş uyanış özgürlük sınırını arttırmış özgürlükten kasıt o yeteneğin vanasının daha da açılması.Hawkins yaşama ihtimali 0 olmuyor derken meyveden bahsediyordu farkında değildi bence.Snake Man tekniği mesela tamamen hayal gücü Piton kovala diyor Dof ne oluyor lan moduna giriyor böyle lastik mi olur diye düşündüğü belli.Kaido geçen sayı anlıyor dövüş zekası da iyiymiş hakkını veriyorum lastik yapamaz diyor hayal gücü yapmış.Yani Luffy’i mental olarak bitireceksin hayal bile edemeyecek ki durduracaksın yada meyveyi iptal edeceksin.Hükümete geçmiş olsun.Daha D.iradesi kral haki falan onları saymıyorum.Bu kadar sene özel meyve göründüğünden güçlü derken anlamışız aslında saçma güç içerdiğini.Çünkü lastiğin öyle 100 çeşit saldırı tekniği çıkarabilmesi ve bunların çok güçlü olması garipti.Kemik balon diyip g3 yapması garipti mesela.Jerry’nin öyle sahnesini Luffy’e koyuyorlardı adamlar bilmiş resmen.:hhh::hhh:G3-4 falan lastikle alakası olmadığı daha oradan belli.
 
30 yıl boyunca adam benliğini arka plana atmış. Namını çok erken salabilecekken, kendi tayfasını kurabilecekken bunu yapmamış. Bu meyveyi hiç bulamama başarısız olma ihtimalini de göze almış. Aynen kankacım 0 emek. Sabır dediğin nedir ki zaten.
Öyle bir anlatıyorsun ki Teach OP'taki Küçük Emrah. Bak ne güzel Teach'in kendisi de meyve beni seçti, diyor. Üzerine çok konuşmaya değmez bir durum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık