Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reenkarne mevzusu açıklandı mı ben mi kaçırdım.Dev hasır şapka konusu var Luffy’nin dev olabileceği imaları var g3 buna gönderme zaten.8 metrelik dev sananlar var evrende.800 sene önce bu eleman ne yapmış yoksa ruhu meyveye mi geçmiş bir anlatsın önce Oda.Joy Boy sözümüzü tutamadık diyorlar mesela.Şimdi Joy Boy sözünü tutmadılar diye mi geliyor iki Joy Boy aynı kişi mi hiçbirşey belli değil.
Şu bölümden sonra hala reenkarne var demek zor artık.

Bu reankarne değil mi bende reankarne çok söyledim ama aklımda ki şey buydu.
İleride de Luffy ile iletişime geçer işte ruh olarak var olan şey iletişim ile kendini gösterir.

Reankarne diyince Luffy patlayıp içinden yeni birisi çıkmayacak herhalde.
O zaman ortalıkta binlerce reenkarne var...
 
Reenkarne mevzusu açıklandı mı ben mi kaçırdım.Dev hasır şapka konusu var Luffy’nin dev olabileceği imaları var g3 buna gönderme zaten.8 metrelik dev sananlar var evrende.800 sene önce bu eleman ne yapmış yoksa ruhu meyveye mi geçmiş bir anlatsın önce Oda.Joy Boy sözümüzü tutamadık diyorlar mesela.Şimdi Joy Boy sözünü tutmadılar diye mi geliyor iki Joy Boy aynı kişi mi hiçbirşey belli değil.
Meyvenin kullanıcıları olduğundan bahsetmiş. Herhalde iki kişi olduğu bilinen ve bunlarından reenkarne olduğu düşünülen tek bir kişi için bir çok kişiyi kastedecek şekilde çoğul ifadesi kullanmaz. Ben hala neyi anlayamadığınız çözemedim. Sırasıyla Hükümet,
1- Meyveyi 800 yıldır bir türlü ele geçiremediklerini
2- Bu yüzden sanki onlardan kaçıyorlarmış gibi bunu algıladıklarını
3- Bunun da imkansız olamayacağını çünkü tüm zoan meyvelerinin bilinci olduğunu (Kılıçların da olduğunu, Going Merry'nin bile bir ruh kazandığını bilinç kazandığını gördük)
4- Meyvenin ismini ve modelini
5- Kullanıcısına kazandırdığı yeteneği (Lastik bir vücut)
6- Uyanışla lastik vücudun daha da güçleneceğini ve daha çok serbestliğe sahip olacağını bu anlamda bu serbestliği bir tek hayal gücünün sınırlayabileceğini (burada ne düşünürse o olur, ol der o olur anlamında demiyor)
7- Bu yönüyle insanların suratında gülümsemeye sebep olduklarını ve özgürlük savaşçısının birer temsili olduklarını söylüyorlar.

Budha meyvesi açıklansa, bilge bir keşiş olduğu, insanlara öğüt verdiği, yiyen kişinin vücudunun büyyk altın bir buddha tasvirine dönüüşebildiği bilge kralın birer temsili olduğu felan söylenirdi bence.
 
Hepsi reankarne zaten bu ruh olayı bence reankarne yeniden doğuş gibi bir iddiam yok reankarne diyince.

Luffy denen velet şansla sadece Tanrı reankarnesi olmuş.
Tanrı onun yerine her şeyi hallediyor baştan beri diyorum o son güçlü ataklar falan Luffy işi değil diye.
Birden gelen o güçün kaynağını görüyoruz artık.
Vallahi sen uçmuşsun.:D
 
Diğer zoanlar gibi çalışmadı. Luff'ninki gibi zoan bir tek Sengoku'nun var. Mistik Zoan'ların hepsi aynı şekilde çalışıyor gibi bir durum yok. Mevenin zaten yiyene lastik vücut verdiğini söylüyor. Uyanış ile lastik vücutları daha da güçleniyor ve daha fazla özgürlük elde ediyor. Bu Luffy'nin çekere uzatmak ya da üfleyerek şişirmek yerine sırf istediği için şişirmesiyle alakalı. Forum hayal gücünden kasıt ne düşünürse o olacak gibi bir şey anladı herhalde. Öyle bir şey olursa önceki kullanıcının yenilmesi gibi bir ihtimal olamaz. Luffy karşıdakilerin böcek olduğunu düşünse böcek mi olacaklar? Bence kendi vücuduyla alakalı istediği şekle sokabilir anlamında diyor onu. Zaten bunu ilerledikçe anlayacağız.
Sengokunun bile yalın bir insan halı var. Luffyininde insan formuna geçebilmesi lazım şuana kadar gördüklerimize göre.
Luffy insan formuna geçemeyen gördüğümüz tek zoan
 
Meyve aslında zoanmış, hükümet niye Luffy'yi öldürmemiş falan faso fiso muhabbet. Oda bu bölümde bin küsür bölümdür çizdiği ana karakterin özünü gösteriyor.Bunca zaman biz Luffy'yi değil Nika'yı izlemişiz. Bölümün adı ''1044 bölümlük ihanet'' olmalıydı.

Seçilmiş kişi Luffy. Onun seçtiği Zoro, Sanji, Nami....

Rezalet.
 
@Smoker Sen, Luffy normal formundayken neden lastik hep melez formunda mı diye düşünmüştün ya Chopperde kendi formunda yani rengeyiği iken konuşabiliyor onunda konuşamaması lazım. Yani demek istediğim şu Luffy'nin de normal formunda lastik özelliğini göstermesi normal olamaz mı?
 
Yav bu Nika bitirdi bizi, ne zaman aklıma gelse şeytan meyvesi teorisi uretıyom kafamda.
Linlin'in meyvesi uyanmış mı? Uyanmamış haliyse uyanmış hali ne kadar güçlüdür? Linlin iradesiz şeytan meyvelerine bilinç kazandırabilir mi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık