Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Luffy'nin neden daha önce Zoan dönüşümü yapamadığı tartışılacak haliyle. Bence Oda olayı şuraya bağladı: Brook'un meyvesi gibi öldüğü vakit aktif olabiliyor. Çünkü Luffy uyandığı vakit kalp atışının farklı attığını söylüyor, daha önce böyle atmış olsa sanırım bu tepkiyi vermezdi. Yani burada kalp atışının farklı atması gibi bir kural olabilir haliyle önce kalbinin durması gerekiyor. Kalbi durduktan sonra Enel'in gücüne benzer şekilde tekrardan kabini farklı bir ritimle harekete geçiriyor.

Peki Luffy ölürken kafası kesilseydi ne olacaktı?

Bir başka Mitolojik Zoan olan Orochi ve muhtemelen Marco'da bunu yapabilir, Luffy tekrardan bir kafa daha çıkaracak mıydı yoksa kesilmiş kafasını tutup yerine mi takacaktı, merak ettiğim nokta bu. Muhtemelen bir seferlik Orochi gibi kafası kesilmesine rağmen rejenerasyon gerçekleştirebilirdi, Zoanların iyileşme ve dayanma güçleri çok yüksek, Antik ve Mitolojik zaten normal Zoan'dan bile daha yüksek olduğu göz önüne alınırsa Nika uyanışı yapan Luffy muhtemelen Marco veya Orochi gibi iyileşebilirdi.

Peki bundan sonra tekrardan aktif etmek için yine ölmesi mi gerekecek? Zannetmiyorum, Luffy bu durumda ölümsüz gibi bir şey olur, Gear 5 kullanmak için ölmesi gerekmemeli. Artık Luffy'nin dönüşümleri daha farklı olabilir.
 
Eski mesajlara göz gezdireyim dedim bir.

Yalnız iyi sıvadı cidden @carpe d. em :p
Kazık da az kazık değil :oleyo2:
Yalnız o bölümde de ne döktürmüşüm ya :p
 
Son düzenleme:
Meyvenin wgden kacmasi soyle olabilir meyveyi yiyeni oldurup karasakal taktigini uygulamislardir ama meyvenin kendi bilinci oldugu icin yakinindaki meyveye degil onlarin ulasamiyacagi noktadaki bi meyveye gitmistir
 
Meyve ile alakalı şöyle bir şey düşünüyorum. Luffy g teknikleri en başından beri onu zorluyor ve ömründen çalıyor ama bu g leri luffy hayal gücü sayesinde buldu her insan bu meyve ile bunları yapamazdı. Yüksek ihtimal meyveyi kendi ömründen çalacak kadar iyi kullanıp aynı zamanda o iradeyi gösterebilen kişiler(gomu gomu için diyorum) bu meyveyi uyandırabilir. Burda da uyanmış haliyle hayal gücü kadar güçlü olması tutarlı. Onun dışında bölüm hoşuma gitmedi çizimler de hoşuma gitmedi, bu nika nika olayı da hoşuma gitmedi. Bakalım ilerde neler görücez
 
Luffy'nin bu güç artışına şaşırmasından hemen sonra Kaido'nun ciddileşmeye başlaması iyi oldu. Bakalım daha ne cevherler var bizim Kaido'da. Güzel bir Kaido fb izleme zamanımız da geldi.
 
Keşke önce kayıp yüzyıl anlatılsa sonra da Luffy'nin Joy Boy olduğu ortaya çıksaydı böyle çok kötü işlenildi ve kayıp yüzyıl açıklanmadığı gibi 2-3 arc daha bekleriz gibi
 
Yanlış hatırlamıyorsam uyanışın lütuf olduğu söylenmişti sanırım bu lütfu veren meyvenin kendi ruhu oluyor, fakat ben bunun tamamen kişiden bağımsız bir lütuf olduğunu da düşünmüyorum.

Meyvenin hükümetten kaçması da çok uzaklarda ortaya çıkması şeklinde açıklanması mantıklı olur, fakat meyve neden hükümetten kaçıyor? Neden kaçma mekanizması gösteriyor? Bu meyveler tarafsız olması gerekmiyor mu?

Bunun bir açıklaması, Nika Kurtuluş Savaşçısı olmasından dolayı, doğasında özgürlük olan bir meyve ve bunu ona verebilecek bir irade bulamadıkça kendini ortaya çıkarmıyor, yani kullanıcısına uyanış lütfunu vermiyor. Luffy karakter ve irade olarak "test"ten geçtiği için buna ulaşmıştır. Zoro'nun "Enma beni test ediyor" lafı gibi.

Luffy'nin Coby ile ilk tanıştığı anda denizlerin en "özgür" kişisi korsan kral olmak istiyorum gerekirse de bu yolda öleceğim demesi ve o yolda ölmesi Nika'yı aktif etmiştir.

Farklı bir bakış açısı olan Luffy meyveyi yediği için yukarıdaki lafı söylemesi durumu ise konuyu çok farklı bir yere taşır, o zaman da biz insanların değil meyvelerin serisini okuyormuşuz meğer deriz, çünkü insanlar sadece host olmuş olurlar. Bu kadarını Oda bile yazmaz.
 
Bu şeytan meyveleri nereden geldi, bunu bir açıklasa belki çoğu şey cevaplanacak. Öyle ağaçta yetişiyor değil, şeytan diye adlandırılan bu meyvelerin bir oluşum geçmişi olmalı.

Nika, Daibutsu gibi ilahi güçleri nasıl barındırıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık