Koskoca hükümet, Luffyi gerçekten öldürmeye çalışsa yapamayacak mı? Kaldı ki Luffy Dragon'un oğlu, yani bu adama sen buster call çağrısı yaptırsan sırıtmaz. Sırf Roger'ın oğlu diye marinefordu göze alıp tüm dünyaya yayın yapmadılar mı? Yahu hadi onu yapmadın madem bu çocuk marineforda gelmedi mi ordan niye canlı çıkartıyosun amacın öldürmekse?Ben de böyle düşünüyordum ama Luffy' i kaç kez öldürmeye çalıştılar hatırlasana. İkna oldum ben. Ama keşke hem gear 5 hem uyanış hem joy boy hem de nikayı birleştirmeseydi iyiydi. Hikayeyi hızlandırmak için böyle bir rezillik yaptı. İçlerinden birisi de yeterdi Kaido için. Ayrıyeten keşke Luffy' le beraber başka biri de olaydı iyiydi yanında Kaido' yu indirmek için.
Nasıl anlatsam, karşında senin için son derece tehlikeli bir vahşi hayvan ve senin elinde de otomatik tüfek var ama sen tutuyorsun hayvana taş atıp öldürmeye çalıştım diyorsun.. Bu hikayenin yavan kaldığını oda da fark edip bu konuya dair 3-5 satır daha bir şeyler ekleyecektir senaryoya bence.