Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum iyi güzel diyorsun da farkında mısın bilmiyorum 20 yılın ardından Luffy'nin JoyBoy olduğu açıklandı ve bu Zunesha tarafından "joyboy'da duyduğu davul sesini duymasıyla" açıklandı.. Şimdi sen istiyorsun ki JoyBoy'un karakteri, görünüşü, güçleri, yaşadıkları, her şeyi farklı olsun ama birtek hırsı, azmi ve amaçları Luffy ile aynı olsun ama değil işte, Joyboy'da o davul sesini çıkaran özel bir şey var ve o şey her ne ise aynısı Luffy'de var... Konu artık Luffy'nin azminden çıkıp Luffy'de bulunan özel bir güce çoktan evrildi bile..
Hocam doğru söylüyorsun da bu kadar bölüm,sezon sadece bu olay için mi olsun. Eğer senin dediğin gibiyse vay Oda'nın haline beş para etmez bir senaryo çizmiş. Yaşayıp göreceğiz artık ne diyeyim...
 
Beyazsakal'ın son sözleri ''kan bağlarını koparsan bile alevleri yanmaya devam edecek'' diyordu, bu açıdan şeytan meyvesini yok edemediklerinden söylediği mantıklı oluyor o zaman bu söylediğine pek bir anlam verememiştim, ancak olay şeytan meyvesiyse dediği gibi şeytan meyvesi yaşamaya devam edeceği için bir gün doğru kişiyi bulacaktır, şimdi mantıklı bir hale geldi gibi.

Bu açıdan ''Şeytan meyvesi kullanıcıyı seçer'' olayı da mantıklı, Karasakal karanlık için bu güç beni seçti diyordu. Kılıcın kullanıcıyı seçme olayıda var, bundan da bahsedildi, şeytan meyveside doğru kişiyi seçip aktif olabiliyor demek ki.
 
Hocam doğru söylüyorsun da bu kadar bölüm,sezon sadece bu olay için mi olsun. Eğer senin dediğin gibiyse vay Oda'nın haline beş para etmez bir senaryo çizmiş. Yaşayıp göreceğiz artık ne diyeyim...
Bende istemem tabi bu kadar zamandan sonra Luffy özgünlüğünü kaybetsin ama şuan görünen durum bu şekilde maalesef. Muhtemelen Luffy'nin ve JoyBoy'un meyveleri aynı. Luffy meyvesini uyandırınca etrafa JoyBoy'un imza sesi olan davul sesi yayılıyorsa bunun başka bir açıklaması olmaz. Eğer en felaket senaryo yaşanıpta JoyBoy Lffy'nin bedeninde reenkarne olup gelmediyse şuanda elimizdeki en iyi senaryo JoyBoy ve Luffy'nin ortak meyve kullanması ve uyandırması olur. Eğer böyle olursa meyveyi uyandırmak çok zordu bunu başaran da birtek JoyBoy vardı ve şimdi Luffy 800 yıldır kimsenin yapamadığını yaptı deriz ve kerameti gene Luffy'de ararız ama bunun harici her senaryoda Luffy özgünlüğünü kaybediyor gibi görünüyor..
 
Luffy'nin kimliği değişmez, yani dış görünüşü ve karakteri değişse bile hatıraları aynı kalır.

Bu çok açık bir şey çünkü Joy Boy reenkarne olup Luffy'nin içinde yeniden doğduysa o zaman Laugh Tale'i bulup karanlık yüzyılı öğrenmesine gerek kalmaz.

Çünkü Joy Boy bunların hepsini biliyor zaten.

Joy Boy olduğu zaman Zunisha'nın duyabildiği bir enerji veya ses ortaya çıkarıyormuş, bunun yanında ekstra yetenekler gelecektir.

Mitolojik Zoanlardan birisi olan Marco ne yapıyordu? Etrafına mavi alev saçıp etrafındakileri iyileştirebiliyordu.

Bu meyve gücü de etrafındakilere bir şekilde etki edebilen bir yetenek olur. Bunun yanında bizim lastik zannettiğimiz bu gücün farklı yetenekleri de ortaya çıkacaktır, haliyle dünyanın en güçlüsünü yenebilmek için Joy Boy'un bu yeteneklerine ihtiyaç vardı diyecek Oda. Nasıl ki Big mom'ı yenmek için Kid'in ve Law'ın uyanışına ihtiyaç vardı, bu da öyle.
 
Son düzenleme:
Önemli: Arkadaşlar acımız büyük Luffy yi kaybettik. Kimilerine göre güzel bir kardeş kimilerine göre güzel bir abiydi o etrafına mutluluk saçardı, gülüşü yüzünden eksik olmazdı enerji doluydu onu genç yaşta kaybetmek büyük acı...

Naaşı cuma namazından sonra wano mezarlıgında toprağa vereceğiz, Luffy yi seven sevmeyen herkesi bekliyoruz. Naaştan sonra Sanji nin yaptığı tavuklu pilav+ ayran(tatlı yok) dağıtılacaktır.
 
Yok edilen D halkının hepsi meyvelerin içinde. Bütün meyveler o halkı oluşturuyor. Hiçbiri 800 yıl önce yok olmadı kendilerini meyvelerin içine hapsettiler.
2 meyve yiyememenin sebebi 2 ruhun bir bedende yaşayamaması. Karasakal'da karanlık meyvesi ile buna bir çözüm bulmuş gibi duruyor. Luffy'nin yediği meyvenin içinde ise muhtemelen JoyBoy var. Bu yüzden seride hiç bir zaman seçilmiş kişi gelicek gibi laflar kullanılmadı. Hep JoyBoy gelicek dendi.
Kendilerini garantiye almak için öldürülen kişinin meyvesinin ruhu 2 sene bekliyor ve en sakin gördüğü yerde tekrardan bir meyvenin içine giriyor olabilir. Karasakalın karanlık meyvesini yemek istemesinin sebebi de bu olabilir. Antik silahlardan birisi de bu meyvelerin içinde ki insanları geri döndürüyor olabilir. Ya da ruhlarını 800 yıl gibi bir süreliğine kapattılar ise bu 800 yıl sonra bir şeyler olacağını nasıl bildiklerini anlatır nitelikte. Bu adamlar taşları işlerken bunu bilerek işlemişler. Biz 800 yıl sonra geri geleceğiz. Belki de çok daha farklı bir şeydir. Düşünüdüğüm şeyleri tam anlatamadım ama umarım temize çekip daha sağlıklı bir şey çıkartabilirim.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık