Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda böyle bir yazarlık yaparsa cidden tutarlı olmaz, benim hafzalam almıyor, yani cidden öyle bir senaryoyu düşünmek bile istemiyorum. Az evvel de söyledim, Joy Boy olma konusunda şart olan ya da milyonda bir payı olan bir meyveyi Dünya Hükumeti Whos Who ile korur mu? Hadi onlar öyle bir aptallık yaptı, Shanks alıp alelade bir yere koyar mı? Bilmem kaç tane saçmalıklar zinciri bir araya gelecekte Luffy lastik meyvesini yiyecek, sonra uyandıracak falan cidden mide bulandıran bir hikaye olur.
Şimdi dostum sen bu açılara girersen zaten seri elinde kalıyor. Bakma sen, biz tuttuk tuttuk sonra baktık neresinden tutsak elimizde kalıyor o yüzden artık bıraktık bu seriyi tutmayı, saldık gitti öyle...
Şimdi bu JoyBoy muhabbetini felan boşver, eğer bu efsane meyve Gomu gomu ise zaten senin dediğin o saçmalıklar zincirinin hepsi gerçekleşmiş anlatabiliyor muyum? Hükümet koruyamamış, shanks rastgele bir yere koymuş, onu da rastgele Luffy yemiş, tamda kehanetteki 800 senelik döneme denk getirecek zamanlamayla yemiş vs.. Eğer meyvenin JoyBoy ile ilgisi yoksa bile muhtemelen bu meyve o efsane meyve çıkacak ve tüm bu saçmalıklar zinciriyle Luffy tarafından yenmiş olacak, tamam meyve JoyBoy yapmasın da JoyBoy yapmasa da efsane meyve olacak gene bu açıdan bakınca gene tutarsız olacak yani bunun kaçarı yok ki..
O yüzden saldım çayıra sOda kayıra diyerekten okumak lazım artık seriyi 🤣

Haha. Biliyorum. Bununla ilgili ben de dalgamı geçtim. Ama gerçekçi olursak Luffy 4 kez yenildi. Sınırında yaptığı saldırılar Law'dan fazladır. :dd.d
Luffy sınırında saldırı yapmıyo, Law sınırında saldırı yapıyo Luffy'de sınırına iniyor bir tur bayılıp şarjı fulleyip hatta bide batarya kapasitesini arttırmış olarak geri dönüyor ve full enerjide saldırı yapıyor. Birinde bitmek tükenmek bilmeyen bir son enerji sınırı var, ötekisinde kullandıkça katlanarak artan full+full bir batarya 🤣
 
Bence Oda seriye kılıçların ustasını seçip kararması gibi meyvenin kullanıcı seçip uyanması mekaniğini sokacak. Herkes her kılıcı kullanır(enma hariç), herkes her meyveyi yer ama herkes her kılıcı karartamaz ve herkes her meyveyi uyandıramaz. Bu açıdan bakarsak senaryo şu:
Bahsedilen efsanevi meyve gomu gomu idi, meyveler sahiplerini seçmeden uyanmadığı için ve gomu gomu da sadece JoyBoy olacak kişide uyandığı için 800 yıldır kimsede uyanmadı, 800 yıldır kimsede uyanmadığı içinde bu meyvenin uyanışı gorosei için bile bir efsane haline geldi, şimdi de meyve Luffyde uyanıp basacak torpili 🤣
 
Meyve hükümetin yüzyıllardır elindeyse ve hükümet ve Roger dahil birçok kişi meyvenin uyanışına "Joy Boy" denildiğini bilmiyorlarsa bu yazdıkların çürür.

Çünkü hükümet bu uyanışla ilgili bilgiyi bilmediği için meyveyi çok özel olarak konumlandırmamış ve bu yüzden bu meyve korumasını amirallere vermemiş olabilir.

Aynı şey Roger içinde geçerli.Roger uyanışı bilmediği için meyveyi sıradan olarak görmüş yememiş ve vasiyeti de vermemiş olabilir.

Burada tek bir soru var?Shanks böyle bir bilgiyi nereden öğrendi?Acaba Shanks ile Im arasında çok güçlü bir ilişki mi var?Bunu ben değil Oda biliyor.
Yani bahsettiklerim Joy Boy olma şartının lastik meyvesinden geçmesinin diğer saçmalıkları. Joy Boy olmanın şartı, kişinin taşıdığı irade olmalı. Bunun dışındaki bütün her şey zorlama olur. Lastik meyvesinin ya da şapkanın payı olabilir mi? Olabilir ancak ben olmamasını yeğlerim, aksi halde olay Luffy'den tamamen çıkacak, Luff'nin lastik meyvesini yemesine kadar gerçekleşen bilmem kaç tane tesadüf ve saçmalıklar zinciri gerçekleşmemiş olsa Luffy joy Boy olamayacaktı gibi bir anlam çıkar ki sağlıklı bir hikayecilik olmaz burada. Yani olur ama saçma mide bulandırıcı bir şey olur. arkadaşım illa şapkayla meyveyle ilişkilendirmek zorunda değilsin, de işte Luffy'de hayvan gibi irade, muazzam bir bilinç vardı Joy Boy olmayı hak etti... Niye o kadar kıl tüy şeye bağlarsın ki?!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık