+1Beyazsakal'ın son sözleri ''kan bağlarını koparsan bile alevleri yanmaya devam edecek'' diyordu, bu açıdan şeytan meyvesini yok edemediklerinden söylediği mantıklı oluyor o zaman bu söylediğine pek bir anlam verememiştim, ancak olay şeytan meyvesiyse dediği gibi şeytan meyvesi yaşamaya devam edeceği için bir gün doğru kişiyi bulacaktır, şimdi mantıklı bir hale geldi gibi.
Bu açıdan ''Şeytan meyvesi kullanıcıyı seçer'' olayı da mantıklı, Karasakal karanlık için bu güç beni seçti diyordu. Kılıcın kullanıcıyı seçme olayıda var, bundan da bahsedildi, şeytan meyveside doğru kişiyi seçip aktif olabiliyor demek ki.
Orada o sözü Roger için demişti ama farklı bakış açısıyla konu bu kısma bağlanabilir. Gayet de mantıklı olur. İradesiz birinde şeytan meyvesi ben nereye düştüm diyebilir.
Herşeyi geçtim de hâlâ dofu özlüyorum. Serinin kara kutusu... Gercen bir villian...
Ayrıca sODA'nin son yaptıkları seriyi basitleştirmeye ya bu muydu demeye doğru itmesi cidden çok sıkıcı ve 20 yıldır okuduk sonu bu muydu demeye doğru götürmesi beni hayal kırıklığına doğru itiyor yavaş yavaş. Umarım böyle devam etmez de biz de ya bu mudur demeyiz...
Son düzenleme: