Kaido Joyboy, Nika ve meyvenin gerçek ismi gibi detayları Kingden veya derin devlet bağlantiĺari dolayisıyla Doflamingodan öğrenmiş olabilir. Çok uzun zamandır Joyboyu biliyor gibi duruyor.Kaido 2 yıl sonra çözdü MF de hükümet neden çözemedi bunu ? İsmi değiştiren onlardı sonuçta. Aha nika yı yani gomu yu bulduk yok edin diyebilirlerdi. Ya JB senaryosunu oturtamadan reenkarneye bağlayacak ya da mantıklı başka açıklaması var sevgili çizerimizin...
Bölümde beni heyecanlandıran tek sahne Marconun bloklama sahnesiydi. Onun dışında bomboş bölüm. E. Oda umutsuzluk bile veremiyor hikayede. Ilk sayfada Luffy ölüyor son sayfada gayet klişe bir şekilde Meyve Şeytanı konaği ele geçiriyor ve Kaidoyu dövecek. Bu mudur yani.Bir sitem de bulunmak istiyorum. Elbette farklı düşünebiliriz fakat 1043 den dolayı sandsman çöktü. Reddit spoiler sayfası çöktü. Dünya genelinde one piece ile ilgilenen herkes çıldırmış durumda. Burada 18 tane bölüm kötü 28 tane orta oyu var!!! Ve bu sitede çok daha vasat bölümler için süper, akıllara zarar gibi seçenekler vardı...
Lastik meyvesi joy boy diyen yok. Benim düşüncem meyvenin önceki kullanıcısı meyveyi uyandırmış bir adamdı. O yüzden verdiği his aura Zunisha'ya yine aynısını hissettirdi Luffy'nin de meyveyi uyandırması ile.
Meyve uyandı deseniz neyse de Luffy uyandırdı deyince bir garip geliyor. Adam öldü yerde yatıyor yahu. Bilmediği tekniği nasıl yapacakJoyboy bir sıfat dostum. Luffy meyve uyanışı yaptı sonda. Joyboy gelmeyecek zaten luffy Joyboy. Ayrıca BBNin gücünü tam bilmiyoruz eminim kaido dan daha güçlü çıkacak seride.
Seçilmiş insan muhabbeti 1. Bölümden beri var OPta. Luffynin hikayesi de buraya hiçbir zaman sade ve basit olmadı. Bütün dünyadan yardım ala ala adaları kurtara kurtara süper mario edasıyla ilerliyor adam. Neresi sade ve basit.Bu arada bende senin gibi düşünüyorum.Luffy'de korsanlar kralı olmak için gereken bütün vasıflar var.Bana kalsa seri hiç bu "seçilmiş insan" saçmalığına girilmemiş olsaydı da Luffy'nin sade ve basit hikayesini izleyebilseydik.
Dediğim gibi bu hikaye Luffy'nin Joy Boy'un değil!
TeşekkürlerDijital renklendirme direkt olarak dijitale çıkıyor zaten. En son 95. Cilt çıkmış renkli olarak. 964 renkli çıkan son bölüm şu an. Yani eksik bölüm yok, çıkmadı daha ileriki bölümlerin renklileri.
Uyanış başta herkes için bilinmez. Bunu ilk açan bilerek açmıyor sonuçta.Kaido Joyboy, Nika ve meyvenin gerçek ismi gibi detayları Kingden veya derin devlet bağlantiĺari dolayisıyla Doflamingodan öğrenmiş olabilir. Çok uzun zamandır Joyboyu biliyor gibi duruyor.
Bölümde beni heyecanlandıran tek sahne Marconun bloklama sahnesiydi. Onun dışında bomboş bölüm. E. Oda umutsuzluk bile veremiyor hikayede. Ilk sayfada Luffy ölüyor son sayfada gayet klişe bir şekilde Meyve Şeytanı konaği ele geçiriyor ve Kaidoyu dövecek. Bu mudur yani.
Meyve uyandı deseniz neyse de Luffy uyandırdı deyince bir garip geliyor. Adam öldü yerde yatıyor yahu. Bilmediği tekniği nasıl yapacak
Seçilmiş insan muhabbeti 1. Bölümden beri var OPta. Luffynin hikayesi de buraya hiçbir zaman sade ve basit olmadı. Bütün dünyadan yardım ala ala adaları kurtara kurtara süper mario edasıyla ilerliyor adam. Neresi sade ve basit.
İnsanlar kafa yoruyor teknik yapmak için, üzerinde çalışıyor, düşünüyor. En azından herkes bilinci açık şekilde yapıyor. Luffy gibi ölü vaziyette kimse uyanış açmamıştır, adamda bilinç yok teknik açtığını ileri sürüyorsunuzUyanış başta herkes için bilinmez. Bunu ilk açan bilerek açmıyor sonuçta.
Öyle anlatılmadı uyanış. https://manga4life.com/read-online/One-Piece-chapter-785.htmlİnsanlar kafa yoruyor teknik yapmak için, üzerinde çalışıyor, düşünüyor. En azından herkes bilinci açık şekilde yapıyor. Luffy gibi ölü vaziyette kimse uyanış açmamıştır, adamda bilinç yok teknik açtığını ileri sürüyorsunuz
Luffy nin meyvesinin tuhaflıklarına bakılırsa meyve uyanmaya başlamış zaten diyebiliriz. Yani emaresi var en azından. Bir ip ucu sağlıyordur bu da. Sonuçta senelerdir meyveyi kullanan kişi neyi yapıp yapamayacağını bilmiyor olamaz herhalde. Luffy de fark etmiştir bu durumu ve sınırına gelmiştir artık. Bu noktadan sonra uyanış bir katalizöre ihtiyaç duyuyor olabilir. Kısacası sen uyanman için önce o seviyeye gelmen gerekiyor anlamı çıkıyor buradan. Luffy de o seviyeyi çoktan aşmıştır uyanışı da helaldirÖyle anlatılmadı uyanış. https://manga4life.com/read-online/One-Piece-chapter-785.html
Biri aa uyanış var üstüne çalışayım şeklinde uyandırmıyor onu. Luffy zaten meyvesinde uyanış hariç ustalığı geçeli çok oldu. Bir sürü mod bunlar arasında geçişler, zibilyon tane teknik. Haki ile kullanımı felan. Uyanış nasıl elde ediliyor belli değil. Law ekmek yerken açtı herhalde.
Zaten uyanışı ile alakalı ince dokunuşları Dressrosa'dan beri yapıyor. Doflamingo ilk kez şaşırmıştı bir şeylere hem haki hem meyve kullanımı ile alakalı. Ayrıca Culverin'e de şaşırmıştı. Oradan beri bizim de şüphelendiğimiz ataklar oldu Kong Organ gibi. Şimdi de Kaido'nun sözleri, lastik bunu yapamaz felan gibisinden. Bence de zamanı gelmişti.Anladım bu şekilde düşünürsek mantığa oturmuş oluyor teşekkküle cevap için
Luffy nin meyvesinin tuhaflıklarına bakılırsa meyve uyanmaya başlamış zaten diyebiliriz. Yani emaresi var en azından. Bir ip ucu sağlıyordur bu da. Sonuçta senelerdir meyveyi kullanan kişi neyi yapıp yapamayacağını bilmiyor olamaz herhalde. Luffy de fark etmiştir bu durumu ve sınırına gelmiştir artık. Bu noktadan sonra uyanış bir katalizöre ihtiyaç duyuyor olabilir. Kısacası sen uyanman için önce o seviyeye gelmen gerekiyor anlamı çıkıyor buradan. Luffy de o seviyeyi çoktan aşmıştır uyanışı da helaldir
Evet bu sözleri ilk duyduğumuz yer uyanışı bilinçli şekilde yapan kişinin olduğu yer oldu aynı zamanda. Geleceği görme meselesi de aynı şekilde kral hakiyi saldırıya ekleme de kendi arcında görüldü ve yapıldı. Luffy Dressrosa'da uyanışa başlamıştı zaten burada da nihayete erecek. Umalım ki E. Oda saçma sapan bir şey yapmasın hikayesel anlamdaZaten uyanışı ile alakalı ince dokunuşları Dressrosa'dan beri yapıyor. Doflamingo ilk kez şaşırmıştı bir şeylere hem haki hem meyve kullanımı ile alakalı. Ayrıca Culverin'e de şaşırmıştı. Oradan beri bizim de şüphelendiğimiz ataklar oldu Kong Organ gibi. Şimdi de Kaido'nun sözleri, lastik bunu yapamaz felan gibisinden. Bence de zamanı gelmişti.