Bunu görüyoruz, orada sıkıntı yok. Sen forumun geri kalanından daha akıllı geçinmeyi bırak önce. Reenkarnasyonu kimse istemez forumda, ancak görünen o noktaya doğru gittiği. Joyboy olmak bir sıfat da olsa, Luffy ne yaptı da aktive etti? Şu durumda sana kazanılmış bir güç gibi mi geliyor, yoksa mucizevi bir şekilde doğru zamanda aktive olmuş bir güç gibi mi?Bunu bazı arkadaşların ayan beyan görememesi sinir bozucu değil mi dostum ? Herkes joyboyu reenkarnasyonla gelecek diye düşünüyor çıldırıyorum.
Güzel bir ayrıntı. Ancak Zunisha sesi ne zaman duyması gerektiğini bilmiyor olabilir. Bir daha duymayı beklemiyor da olabilir. Duymayı beklese bile, bu çağda yani 800 yıl sonra duymayı beklemiyor olabilir. Reenkarnasyon fikrine sıcak bakan birini bilmiyorum forumda. Ancak adı reenkarnasyon olmasa bile, bir anda ortaya çıkan güç söz konusu. Bu nokta en iyi ihtimalle deus ex machina gibi.Bence gözardı edilen bir konu var. Zunisha duyduğu seslerden bahsederken "800 yıldır ilk defa duyuyorum." diyor. "800 yıl sonra duyuyorum." demiyor. Buradaki ince fark reenkarnasyon ihtimalini yok ediyor. Demek ki 800 yıldır bu sesi duyma ihtimali varmış ama duymamış, bunu kimse başaramamış. Şimdi Luffy bunu başardığı için duyuyor ve kendisine nostaljik geldiğini belirtiyor.
Luffy meyveyi uyandırıp sonra ölseydi, tüm bu mevzu uyanışla açıklanırdı. Şimdi Joyboy'un uyanmasını neye bağlayacak ki?