İzou Cp-0'nun birini indirmiş diğerini yaralamış tüm bunları Kaido ile kapıştıktan sonra yapıyor bir de. Whitebeard komutanları cidden diğer Yonkou tayfalarından çok daha ileri bir seviyede.
Yav he he. Law'a aynısı olunca yancı diyen forum Kid yapınca nekazeten oluyor. YERSEN. Kid'in bu yaptığı 1 değil 2 değil. Law'ın yancısı olmuş bu dövüşleKid nezaketen söylüyor işte.Adam gibi adam.Law hala triplerde.Bu law çok arsız gerçekten utanması yok.
Kesmiş orada sahneyi. Law'a tokat çakmıştır off panel.
Law'ın Kid ile işi bitti şimdi tsundere modu açıp tekrar Luffy'e yanlayacak.Malum D'nin anlamını bulması lazım.Yav he he. Law'a aynısı olunca yancı diyen forum Kid yapınca nekazeten oluyor. YERSEN. Kid'in bu yaptığı 1 değil 2 değil. Law'ın yancısı olmuş bu dövüşle
İtiraz da etmemiş ama Law emiri verince. Paşa paşa yatmaya devam etmiş. İçinden şöyle demiştir hatta 'aptalca bir fikirdi galiba neyse Law abim gitmeyelim diyorsa doğrudur. ''Kid nezaketen söylüyor işte.Adam gibi adam.Law hala triplerde.Bu law çok arsız gerçekten utanması yok.
Kid'in Law ile bitmemiş gibi. Hala lafıyla hareket ettiğine göre. Benim Cora-san'ımın gözünü bir bu kessin var ya o zaman kalkan çıkarın siz. Lazım olacak. Kırmızı Pone için Luffy'e takılırsa zor bulur. Anca hikaye gereği varacakları adada çıkacak ki hop bulmuş olacak.Law'ın Kid ile işi bitti şimdi tsundere modu açıp tekrar Luffy'e yanlayacak.Malum D'nin anlamını bulması lazım.
Law arc sonu Robin önünde eğilip sadece 1 yıl gelmeni istiyorum der mi ?Law'ın Kid ile işi bitti şimdi tsundere modu açıp tekrar Luffy'e yanlayacak.Malum D'nin anlamını bulması lazım.
İnşallah son adanın girişine "Yancılar Giremez" diye tabela asmışlardır da bu Law avcunu yalar. D'nin anlamını da günlükten okur Luffy'nin.Law'ın Kid ile işi bitti şimdi tsundere modu açıp tekrar Luffy'e yanlayacak.Malum D'nin anlamını bulması lazım.
Robin tayfama gelecek olsun günlüğüne 9 bin lira veririm. Law da eğilse anlayışla karşılarım yani.Law arc sonu Robin önünde eğilip sadece 1 yıl gelmeni istiyorum der mi ?
Yoksa, Luffy beni nakamanların arasına al mı der ?