Oğlum zillere basıp kaçan çocuk rolünü bırak lan. Git Zoro maketin falan varsa onlarla oyna, kaşınıyon he.Sen var ya… hard core Kid fanısın… aksine asla inanmamıştım zaten… :d
Bende seni seviyorum… :d
Oğlum zillere basıp kaçan çocuk rolünü bırak lan. Git Zoro maketin falan varsa onlarla oyna, kaşınıyon he.Sen var ya… hard core Kid fanısın… aksine asla inanmamıştım zaten… :d
Bende seni seviyorum… :d
Shanks gelene kadar mevzu budur. BB de mal mal hareketler yapacak büyük ihtimalle.Kaido da olmasa yonkou unvanı ele ayağa düşecekti. Adam her şeyiyle tam kapasite savaşçı çıktı. Zayıf hiçbir yanı yok.
Gorada Arif karakterine yapılan yükleme gibi bir şey yaptı Enma. Tamam o beceriyi kazandı artık, lafımız yok.Hala mı Enma yav…? Adam diğer iki kılıca da bastı… biz geçtik oraları be reyiz. Neyse bak Kid Yonko indiriyor… Dıkşın Dıkşın skskskks
Yazar tabi. Yancı olmuş çıkmış. Çık ne izin ister gibi soruyorsun. Law ister çıkar dahil olur ister olmaz. Law dedi diye bir şeyler yapacaksan hiç yapma. Otur ağla. Ya da tayfaya alıp sağ kol yapalım. :dd.d Sonra egoluyum diye ahkam kesersin.Aga bu Law'un yusuf yusufu da Kid'e eksi yazıyor iyi mi? Nereden bulaştık bu adama...
Law, Kid sayesinde arkalamazsa ne olur adlı çalışma
Onun iki büyük noksanlığı var.Shanks gelene kadar mevzu budur.
Tamam oynarım… :dOğlum zillere basıp kaçan çocuk rolünü bırak lan. Git Zoro maketin falan varsa onlarla oyna, kaşınıyon he.
Enma sayesinde oldu… ona Lafımız yok reyiz…Gorada Arif karakterine yapılan yükleme gibi bir şey yaptı Enma. Tamam o beceriyi kazandı artık, lafımız yok.
Matrix örneğini bilerek vermedim
Hızdan ve hakiden kotarır hatta üste çıkar. Az biraz gelişmiş balıktan geri kalmaz.Onun iki büyük noksanlığı var.
-Çolak
-Kılıç koklayıcı