Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız "haters gonna hate" ama çok iyi bir bölüm geliyor.

-Luffy g4'ün son formunu kullanıyor. Başka g4 formu yok. Sırada g5 var ama bu arc değil belli ki. Jet Culverin saldırısı rakibin arkasından dolanıp gelen bir saldırı olduğu için refleksle karşılık vermek zor, o yüzden gözlem hakisi şart. Katakuri ilk yumruktan sonra uyanıp gözlem ile görmeye başlamıştı. Bu Hydra saldırısı ondan daha karmaşık bir saldırı ve görünüşe göre Kaido'nun gözlemi yetmiyor (Katakuri cidden gözlem tanrısı). Bu tempoyla dövüş bitecek %90 ihtimalle. Kaido'nun başka numarası da kalmadı. Üstün eli de kaybetti. Luffy dövüştükçe hakisi güçleniyor. Sonuç belli.

-Ada bayağı bayağı çöküyor, sadece okuduğum kısımda bile oradaki kaotik ortamı hissedebildim. Bölüm çok daha iyi hissettirecektir.

-Momo'nun rolü biraz daha vurgulanmış. Tabii ki de One Piece ve Raftel bilgileri burada verilmeyecekti bize. Oden de bu bilgileri ulu orta bir günlükte bırakacak değildi. Hikaye gayet tutarlı, kimse bozuk atmasın.

-Fil kendi bile bilmiyor neden ceza aldığını. Zaten ceza mevzusu yok muhtemelen ortada. Joyboy'un günümüzdeki olaylar için yaptığı bir hazırlıkmış. Fil 800 yıldır gezerek hayalet ada olma özelliğini koruyor ve kırmızı poneglyph'i saklıyor. Son savaşa katılabilmesi için kendisi de dünya hükümetinden uzakta güvende duruyor.

-Gorosei'nin tepkilerine bakarsak Joyboy'un bildiği kehanetlerden onların da haberleri var. Ama belli ki onlar için bu bir söylenti olarak kalmış. Şu an Luffy'nin mevcut durumunu gözlemleyerek kendileri için olan kıyamet sinyallerini fark ediyorlar. ismini değiştirdikleri meyve kesinlikle gomu gomu meyvesi. Buradaki reaksiyonları bunu açık ediyor. Yani Luffy'nin meyvesinin Mythical Zoan Sun Wukong gibi bir şey çıkması çok olası. Kafama oturmayan tek şey şu. Maymun Kral Sun Wukong'un uzayan sopası ve üzerine bindiği Kinto Un isimli bir bulutu olması gerekiyor ama uzayan asa ve binilebilir bulut şu an Nami'de. Bu çok kafa karıştırıcı.

-CP0 abiler, çatıdaki dövüşün çok farklı bir ligde döndüğünün farkındalar. Luffy'i bitmiş durumda olmadığı sürece öldüremeyeceklerini de biliyorlar. Gorosei bile çatıda dönen dövüşün en üst seviye olduğunu vurguluyorlar. "Kid Luffy'e denk"çiler gelmeden belirtelim bunu da :D

-Ben yine bir baştan alayım. Luffy'nin alelade bir karakter olarak tırt bir şeytan meyvesi yiyip dünyanın en özgür insanı olma serüvenini hepimiz seviyorduk ama Oda hikayeyi böyle kurgulamamış gibi görünüyor. Shanks'in özellikle Dragon'un oğlu, Garp'ın torunu Luffy'nin yaşadığı ücra kasabaya gelmesi, dünya hükmetiyle aralarında bilmediğimiz bir hukuk olsa da dünya hükemetinden savaşarak gomu gomuyu çalması, bu meyveyi Luffy'nin önüne sandığın kapağı açık bir şekilde koyması, koka ile kolunu canavardan kolayca koruyabileceği halde koparmasına izin vermesi, bayağı bayağı kurgulu, alt yapısı işlenmiş bir olay gibi hissettiriyor. Shanks bu serinin Uchiha Itachi'si gibi ama daha da efektifi. Bütün hikayenin iplerini elinde tutuyor adam. Ya da bu görevi ona Roger verdi ve asıl hedef Ace'ti. Sonrasında Shanks Luffy'i görünce WB'e dediği gibi bahsini oynuyor. Bu eski Roger tayfası elemanları belli bir kehaneti takip ediyor gibi görünüyorlar. Rayleigh ve Shakky de Luffy'i bekliyorlardı.
 
Law'ın Kid ile işi bitti şimdi tsundere modu açıp tekrar Luffy'e yanlayacak.Malum D'nin anlamını bulması lazım.
Kid'in Law ile bitmemiş gibi. Hala lafıyla hareket ettiğine göre. Benim Cora-san'ımın gözünü bir bu kessin var ya o zaman kalkan çıkarın siz. Lazım olacak. Kırmızı Pone için Luffy'e takılırsa zor bulur. Anca hikaye gereği varacakları adada çıkacak ki hop bulmuş olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık