Sen Roger'a laf mı attın şimdi ?Law arc sonu Robin önünde eğilip sadece 1 yıl gelmeni istiyorum der mi ?
Yoksa, Luffy beni nakamanların arasına al mı der ?
Sen Roger'a laf mı attın şimdi ?Law arc sonu Robin önünde eğilip sadece 1 yıl gelmeni istiyorum der mi ?
Yoksa, Luffy beni nakamanların arasına al mı der ?
Oden gittiğine göre böyle bir ihtimal yok.İnşallah son adanın girişine "Yancılar Giremez" diye tabela asmışlardır da bu Law avcunu yalar. D'nin anlamını da günlükten okur Luffy'nin.
Son 20 sayfaya hızlıca baktım ama genel olarak anladığım seninle başedemiyorlar ve seni kıskanıyorlar.Yav he he. Law'a aynısı olunca yancı diyen forum Kid yapınca nekazeten oluyor. YERSEN. Kid'in bu yaptığı 1 değil 2 değil. Law'ın yancısı olmuş bu dövüşle
Valla Law'ın yerinde olsam ben de gelmesi için bazı şeyler yaparım ama forumda söylemeyeyim neyse o başka konu :dRobin tayfama gelecek olsun günlüğüne 9 bin lira veririm. Law da eğilse anlayışla karşılarım yani.
Ercan Law>Kid deyince benim mod bu.Sen Roger'a laf mı attın şimdi ?
İç çatışma çıktı yanlış hamle yaptık Lawcılar mat edecekSen Roger'a laf mı attın şimdi ?
İşin aslı Roger da Beyazbıyık da Oden’in yancısıydı.Oden gittiğine göre böyle bir ihtimal yok.