Law, ne Zoro'yu ne Sanji'yi ne Kid'i hala alamaz, derler. Seri sonu bile aldırmazlar. :dd.dSanji Law'a tek atıyor halen değil mi xd.
Law, ne Zoro'yu ne Sanji'yi ne Kid'i hala alamaz, derler. Seri sonu bile aldırmazlar. :dd.dSanji Law'a tek atıyor halen değil mi xd.
yok cok kotu ya. dikkat et seride en ceken karakterler hep luffy rakipleri. kata, kaido, karasakal. hepsi cesitli cesitli gucleri var. zoro kilic sallayam kid metal atam sanji tekme atam yok zevk vermiyor luffy haric panellerYok mihawktan hiç ümidim yok. Marinefordda akainu arkadan iki komutandan saldırı yemesine rağmen gözlem basıp kurtuluyor iken mihawk (bu arada şahingöz mihawk ) önce crocodile sonra vista bunu blokluyor.
Nasıl estirsem bilmiyorum ki. Hiç alışkın değilim. Bu dövüşte Oda şaşırttı beni. Law'a iade-i itibar yaptığı için kalpler çıkarmak istiyorum.Şimdi senin terörün mü başlıyor forumda
Queen'i sağ kol seviye ilan ediyor arkadaşlar Sanji övmek için.Fan diyorlar sonraLaw, ne Zoro'yu ne Sanji'yi ne Kid'i hala alamaz, derler. Seri sonu bile aldırmazlar. :dd.d
valla luffy fanlari sevinebilir ben law kid birsey olur diye az da umidim vardi. boyle yonko dusuyorsa yarin shanks da bb dussun yaniLaw dressrosa ve PH da göstermişti. Diğer novalarda ts sonrası doğru düzgün işlenmedi zaten.
Law şu saldırılar dressrosa da yapabilse, tüm dof tayfasını solo indirecekmiş.Çok merak ettim nasıl bir saldırı bu. Yeni bir şey olması lazım.
Halay çekelim mi