E Big Mom yenildi tamam da nolucak şimdi ona ? Hükümet gelip Impel Down'a mı atacak?
Yapar. Artık yapar. Tayfayı indirip üstüne Doffy'i de alır artık. :dd.dLaw şu saldırılar dressrosa da yapabilse, tüm dof tayfasını solo indirecekmiş.
Tabi bu iş 3-5 bölüm sürer ardından kid vs law konusu ve iş bitmiştirKid - Law fanları el ele. Birlik zamanı artık. Hedefi biliyorsunuz. Bu adamların hakkını yedirmek yok.
Law ataklara başladı senin de sesin çıkmaya başladı şimdiye kadar neredeydin dünürYapar. Artık yapar. Tayfayı indirip üstüne Doffy'i de alır artık. :dd.d
Meyve şov istiyordun. Meyve şovlar gerçekleşti. Hakinin önemini görüyoruz tabi ama meyve içinde güzel vurgu yaptı, Oda. Haki gibi meyveyi de yediriyor hikayeye.Sonunda ya. Özledim şöyle yıkıcı saldırıları. Ne öyle cücük kadar ele haki basıp yumruk atmak. Adam bir saldırı atmış. Bütün Wano'yu kesecekmiş neredeyse. Bu işte ya. Görmek istediğim sahneler.
Ben buralardaydım zaten. Nasıl görünmez olabilirim.Law ataklara başladı senin de sesin çıkmaya başladı şimdiye kadar neredeydin dünür
Kid vs Law dostane bir tartışma konusu olur. Yonkou devirdiklerine göre asıl hedefimiz başka biri olacak. Hararetli günler bekliyor forumu.Tabi bu iş 3-5 bölüm sürer ardından kid vs law konusu ve iş bitmiştir
Doffy organlarını dikemeseydi dressrosa zamanında da indirecekti.Yapar. Artık yapar. Tayfayı indirip üstüne Doffy'i de alır artık. :dd.d