Beyazsakalın devri bitti sözü vardı Teach'in, Ace'i yanına çekmeye çalışırken. Hepsi Teach'ten arak.Law çağın bitti sözünü Sakazuki reisten araklamış.
Beyazsakalın devri bitti sözü vardı Teach'in, Ace'i yanına çekmeye çalışırken. Hepsi Teach'ten arak.Law çağın bitti sözünü Sakazuki reisten araklamış.
Zoro, Kaido’nun… Ben de senin kelleni alıcam Leee… sksnsnsm@pilavüstükuru 'yu mezara gömdüğümüze göre kahvemizden yudumlayabiliriz. Wano'da ilk iddiamı kazandım. @Mr.Bushido @Densetsu no Samurai sıra sizde herkesi patlatıcam herkesi
luffy>law>>zoro>>kid budur tartisma?Kid vs Law dostane bir tartışma konusu olur. Yonkou devirdiklerine göre asıl hedefimiz başka biri olacak. Hararetli günler bekliyor forumu.
Bu saldırı da etraftaki hurdaları toplamalı bir şey çıkarsa, sağlam söverim Oda'ya dkdkdkElektromanyetik top saldırısıda ne güçlüdür haaa.. Law BM'yi parçalayamıyor ama Kid top gibi oynuyor demek istemiş spoilerda. Güzel haberler bunlar.
Onu Law görmemiştir. Sakazuki reis söylerken TV'den izlemiştir Law MF'de.Beyazsakalın devri bitti sözü vardı Teach'in, Ace'i yanına çekmeye çalışırken. Hepsi Teach'ten arak.
Kid'in bölümde ne gösterdiğine bağlı. Onunda yeri değişecektir.luffy>law>>zoro>>kid budur tartisma?
Zoro’nun şu an yapacağı ileri seviye kral hakili Ashura saldırısı ikisini de gömer lee… nasıl net olmuş oluyor… İleri seviye kral hakinin nasıl bir güç olduğunu biliyoruz hepimiz lütfen… :dKid ve Law > Zoro ve Sanji benim için net olmuş oldu.
@Alpamis Kid ve Law'ın son atağı daha güçlü olur diyordun öyle görünüyor