@pilavüstükuru 'yu mezara gömdüğümüze göre kahvemizden yudumlayabiliriz. Wano'da ilk iddiamı kazandım. @Mr.Bushido @Densetsu no Samurai sıra sizde herkesi patlatıcam herkesiLaw'ın saldırısı nasıl güçlü ki tüm adayı etkilemiş vay be.
@pilavüstükuru 'yu mezara gömdüğümüze göre kahvemizden yudumlayabiliriz. Wano'da ilk iddiamı kazandım. @Mr.Bushido @Densetsu no Samurai sıra sizde herkesi patlatıcam herkesiLaw'ın saldırısı nasıl güçlü ki tüm adayı etkilemiş vay be.
haki gosteren supernova birden cok panel seklinde kim var ki zoro ve luffy’i gec.Oda bunları tayfaca lanetlemiş. Killer da tek oanel haki göstermemişti.
Adayı aşıp wano'yu bile etkilemiş.
Yok mihawktan hiç ümidim yok. Marinefordda akainu arkadan iki komutandan saldırı yemesine rağmen gözlem basıp kurtuluyor iken mihawk (bu arada şahingöz mihawk ) önce crocodile sonra vista bunu blokluyor.yok hala one piece seven arkadaslar olabilir ama yani bu kadar buyuk evren yaratiyorsun luffy ve rakipleri haric herkes tirt belki bir mihawk onu da cok gormedik
Çok merak ettim nasıl bir saldırı bu. Yeni bir şey olması lazım.Oda bunları tayfaca lanetlemiş. Killer da tek panel haki göstermemişti.
Adayı aşıp wano'yu bile etkilemiş.
Halay çekelim mi@pilavüstükuru 'yu mezara gömdüğümüze göre kahvemizden yudumlayabiliriz. Wano'da ilk iddiamı kazandım. @Mr.Bushido @Densetsu no Samurai sıra sizde herkesi patlatıcam herkesi
Law dressrosa ve PH da göstermişti. Diğer novalarda ts sonrası doğru düzgün işlenmedi zaten.haki gosteren supernova birden cok panel seklinde kim var ki zoro ve luffy’i gec.
Şimdi senin terörün mü başlıyor forumdaÇok merak ettim nasıl bir saldırı bu. Yeni bir şey olması lazım.
Halay çekelim mi