Evet hakkını vermesi iyi oldu ama tahmin ettiğimde oldu. Demirden devam ettirdi Kid'i. Haki göstermeyecek dedim ve öyle oldu. Bakalım saldırısı nasıl bir saldırı.Law yapıyorsa saldırı her türlü güzeldir de kid'in çok hakkı yendi.
Evet hakkını vermesi iyi oldu ama tahmin ettiğimde oldu. Demirden devam ettirdi Kid'i. Haki göstermeyecek dedim ve öyle oldu. Bakalım saldırısı nasıl bir saldırı.Law yapıyorsa saldırı her türlü güzeldir de kid'in çok hakkı yendi.
Kid'im be son ana kadar inancımı kaybetmedim. Kral haki kullanmadan bugün İmparator deviren yarın adamın aklını alır aklınıHee, Kid bitirmiş, Law da yanlamış. @Tiksav Lee
korkmaktan kastim birgun gelip anami da alir misin muhabbeti. e bu cocuk o haliyle alirmis bu deli kadini. kadinin tek tatavasi dayanakliliginin fazla olmasi cikti.Kata Linlin'den korkmayan kendi tayfasındaki tek isim.Kadın krize girdiğinde bile sakinliğini bozmuyor adam.
Valla yemişim luffynin plotunu baksana kaido bile hep luffye abanıyor diğerlerine gelince haki kapatıyor resmen.plot diye luffy, zoro falan soylenir de su ikisine zorla yonko aldiricam diye plotun allahini yapti ya
yok hala one piece seven arkadaslar olabilir ama yani bu kadar buyuk evren yaratiyorsun luffy ve rakipleri haric herkes tirt belki bir mihawk onu da cok gormedikValla yemişim luffynin plotunu baksana kaido bile hep luffye abanıyor diğerlerine gelince haki kapatıyor resmen.
Oda bunları tayfaca lanetlemiş. Killer da tek panel haki göstermemişti.Evet hakkını vermesi iyi oldu ama tahmin ettiğimde oldu. Demirden devam ettirdi Kid'i. Haki göstermeyecek dedim ve öyle oldu. Bakalım saldırısı nasıl bir saldırı.
Adayı aşıp wano'yu bile etkilemiş.Law'ın saldırısı nasıl güçlü ki tüm adayı etkilemiş vay be.