Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Queen'e karşı görünmez olacak kadar hızlı gözüktüğünden olmasın.Queen de arkasındaki Shinobu'yu fark etmeyen,King'in fark edip söylemesiyle anca fark eden gözlem fakirinin teki.Luffy'nin hız gösterimleri Queen'den çok daha hızlı,çok daha iyi gözleme sahip bir adama karşı.

Düşündüğün gibi atamayacağı kesin.Law'ın shamblesı var,perdesi var,takt yeteneği var.Hibrit Kaido'dan yakın mesafede blitz yemedi bu adam.Yavaş blitzlesin Law'ı Sanji.

Yanlış diyorsun o zamanda.Saldırı dışında mobilite,işlevsellik,savunma gibi bir çok yeteneği daha var adamın.

Diğerlerinin güçlendirilme mantıkları da gayet normal şeyler.Sanji istisna değil.

Sanji nasıl sol kola köpek çekecek seviyeye geldiyse diğerleri de kendilerince geldiler işte.

Nereden geldiği bilinmeyen güçler dediğin şeyler Op evreninde var olduğu bilinen güçlerdi.Farkında olmadan söylediğim değil hep farkında olarak söylediğim şeyler.Sen ilk defa denk geliyorsan bilemem.Sevdiğin karakterin aldığı mantıksız uçusu fark etmeyip,diğerlerine laf etmek pek de objektif bir durum değil onu söyliyeyim de.

Mangakanın adamları nasıl güçlendirme yoluna gittiği ve bunları nasıl açıkladığı bariz.Birisine arcın ortasından itibaren alt yapısı verilmiş şekilde ileri seviye hakiler ekledi,diğeri de Dressrosa halinde epey nerflü bir haldeydi.%100ünü anca görebildik ki bizimkilerin olmadığı zamanda da kendisini geliştirip uyanış açmış.Zoro'nun alev kesmeyi öğrenmesinden farkı yok bunun.
Queen zaten her yönden özürlü size göre. Peki, Sanji ardı ardına sağlam tekmeler gönderirken, bu Queen neden silahlanma kullanamadı ? Bunu hızdan başka bir şeyle açıklayabilir misin ? Biz bile göremiyoruz Sanji'yi okurken.Anlık bir görünmezlikten bahsetmiyoruz burada. Kalıcı bir şekilde görünmez olarak betimledi. Bunu hangi karakter yaptı şu ana kadar ? Hala Blitz diyorsun. Blitz'lemez çelme takar kardeşim.

Luffy'de hızlandığı ateşleniyor değil mi ? Bak Sanji'nin alevi beyazlaştı ve dahada sıcak bir hal aldı. Sadece buna bakarak bile aradaki hız farkını görebilirsin.

Law'ın shmbles'ı ne zamandan beri savunma oalrak geçiyor. Bu bildiğin sıyrılmak. Sanji gibi Law'ın da savunması yok !!!! Sanji'nin dayanıklılığı ise bir temele oturtuldu. Dışiskeletim var diyor. Babam saolsun vücudum değişti. Artık daha dayanıklı,güçlü ve hızlıyım. Bitti gitti. Law ise daha dün Dof'un basit saldırılarına dayanamıyordu. Adam kurşunla komaya girdi. Luffy tekleyen saldırılar nasıl olurda Law'a etki etmez ?

Sanji'nin güçlenmesi istisna kalıyor Law,Zoro ve Luffy'ye göre. Enies Lobby Treninde Sanji Tekkai'iyi neredeyse kırabiliyordu. Sonra Jyabura karşısında ardı ardına vurarak kırabilmeye iyice yaklaştı, hasarda veriyordu. Diable'ı açtığında ise ortada Tekkai falan kalmadı. Al sana mantıklı bir güçlendirme örneği. Hep söyleniyor Enies Lobby'de birden bire güçlendiler diye...

Zoro'nun alev kesmeyi öğrenmesi= Sanji'nin silahlanma hakisi çalıştığını söylemesi. En azından çalıştım yaptım diyor adam. Dayanıklılık öyle çalışmayla kazanılan bir şey mi ki ? Oda ancak seni kandırır. Çoğu okuyucuya sökmüyor bunlar artık. Kaldı ki Law Kaido'nun tek bir saldırısına dayanıyor. Sanji tek bir saldırı yapmıyor artık şunu anla be adam.
 
Boş yapan belli.Kaido'nun çatıda canavar dediği adam sağ kol yenemedi p.upsız haliyle.Kaido'nun Jack'in ağlayıp sızlanmasına karşılık ettiği laftan da güç çıkarmayı anca sen yapardın zaten :D
Sulong olsun ya da olmasın İnu yanına Neko'yu alsa gene sağ kol yenemez.Kaido gören de bilir kişi :D Jack'in Law+Luffy'yi 2v1 yenip kendisine getirebileceğine inanan bir gerizekalı Kaido :oleyo2:
Çatıdakilere küçük canavarlar diyordu galiba bakmak gerek.Jack ve Sulonglar dövüşüne ettiği laftan yemek tarifi mi çıkaracağım ne çıkaracağım başka yahu boşa demiyoruz boş yapıyorsun diye. :D İki sulong İnu ve Neko beraber sağ kol indirirler.Peros bile Wanda Carrot sulonga devam etse kazanabileceklerini söylüyor.Senin hayal ettiğin gibi bir dünya yok malesef.
 
Bu karakterin özelliğini cidden anlamıyorum. Novalar tanıtıldığından beri Luffy'e denk tanıtılıyor ama karakterin hiçbir icraatini görmedik ki bugüne kadar.
Big mom'ın gemilerini batırma, Tatlı komutanı yaralayıp istediği şeyi çalıp kaçma... Üç İmparatora diş geçirip hayatta kalma, Bm'nin yumruğunu hiçbir şey olmamış gibi tanklama..
Kollarında hurdaları toplayıp sağı solu yumrukluyor.
Eee ? Hurda yazınca Metal, taşa mı dönüşüyor ? Metali eziklemenin anlamı ne ? Op evrenindeyiz Dragon ball değil
Sanji'ye vurabilecek hızı yok
Zoro, Kingten yavaştı hasar alıp tam saldırı yediği sırada geçirdi gayet vurabilir Sanjiye vurunca da fena yakar canını.. uyanışla zaten komalık eder.
Zoro'yu savunabilecek savunması yok
Kid gayet dayanıklı karakter, Killer, Hawkinsi keserken zarar gördü İmparator karşısında handikaplı dövüştü.. daha ne olsun.
Marco'ya vurabilecek hakisi yok.
Bu çok saçma bir yorum.. King ve Queeni kaç defa kok basarken gördün ? Haki kullanıldığını görmek için illa Koka mı çizilmesi gerekiyor ? varsa kullanıyordur kısa ve öz.. Linlin'in bile çok kokalı sahnesi yok.. ne şimdi Linlin'in marcoya vuracak hakisi yok mu diyecek.. düz hater yorumları, karakteri sevmemişsin ucuz şeylerden gömüyorsun.
Bu karakterin bir kere olsun elindeki hurdaları silahlanma ile kapladığını görsek fikrim değişirdi ama şu ana kadar gördüklerimizle Smoker bunu dayak manyağı yapar.
Şu yorumdan sonra daha yanıt atmamak lazım aslında ama neyse.. :d
Vivre card'a göre 3 haki tipini de kullanabilen 16 karakterden biri olarak anlatılmış ama Kral hakisi dışında bir haki kullandığını görmedik.
Kral haki de kullanmadı belirteyim :d Queen ve Kingte.. Law ve Zoroda falan baya gözlem gördük.. haklısın...
silahlanma hakisi ile birine yıkıcı bir hasar vurmadı.
Apoonun dişini döktü. Bmyi fiziksel gücüyle yere kapakladı hem de Gear3 ayarı saldırı o Punk gibson..
Mesela Big Mom'ın kafasına demir yığını atmanın mantığını da anlayamamıştım. Bu kadın krize girip dizi kanayınca herkes şaşırmıştı etrafındaki, fiziksel hasara yemiyor kral hakisi sayesinde diye biliyorduk. Kafasına inşaat demiri çarpınca ne oldu anlamadım. İnşaat demiri G4 yumruğundan daha mı çok vuruyor? Luffy Doffy'e bir yumrukla şehir turu attırdı, adam binadan binaya gülle gibi delip geçti, hasar almadı. Üzüyor beni Oda
Dof nerede hasar almamış ne anlatıyon la xD neyse.. Çevredeki tüm metaller aynı anda çarpıyor kişiyi mıknatısa çeviriyor.. harika bir uyanış ve evet uyanış, Kral haki kadar etki eden bir güç artışı oldu kabul edemiyor olsan da durum bu :S
 
Queen zaten her yönden özürlü size göre.
Bana göre değil, tüm dünyaya göre.MW ve 2,3 ismin forumda algısını yaptığına bakma.Queen sol kollar arasında en zayıfı olarak görülen bir karakter dünya genelinde de.


Sanji ardı ardına sağlam tekmeler gönderirken, bu Queen neden silahlanma kullanamadı ?
Sanji Queen'den çok daha hızlı bir karakter çünkü.Senin mantığına göre Sanji Queen'e koka basacak bile fırsat vermedi bu yüzden Sanji>adadaki herkes diyorsun hız konusunda.O Queen Zoro'ya da tepki veremiyor,Linlin'e de.Linlin'e ise base Luffy rahatlıkla tepki veriyor.Ne oldu peki bu durumda :D

Biz bile göremiyoruz Sanji'yi okurken.Anlık bir görünmezlikten bahsetmiyoruz burada. Kalıcı bir şekilde görünmez olarak betimledi. Bunu hangi karakter yaptı şu ana kadar ? Hala Blitz diyorsun. Blitz'lemez çelme takar kardeşim.
Birincisi Sanji o hızını dövüşün her raddesinde kullanamaz.Queen'in gücü tükenince ortaya çıkacaktır yorumu bunu kanıtlar.İkincisi bir karakter bir karakter için daha hızlı kalıyorsa bunu paneller üzerinden görünmez şeklinde görebiliyor ya duyabiliyoruz.

Luffy'nin Dressrosa zamanındaki hızı böyle bir seviye.Karşısında bu hızı gösterdiği kişi de Doflamingo.Queen gibi berbat bir gözleme sahip birisi değil,ayrıca ondan da hızlı biri.



Luffy'de hızlandığı ateşleniyor değil mi ? Bak Sanji'nin alevi beyazlaştı ve dahada sıcak bir hal aldı. Sadece buna bakarak bile aradaki hız farkını görebilirsin.
Sanji'nin kendisi bu yeni iskelet+hakiyi kombinleyerek daha önce çıkmadığım ısılara çıkabilirim diyor.Bunun sonucu olarak da hem hızım,hem gücüm farklı seviyede olacak diye ekliyor.


Law'ın shmbles'ı ne zamandan beri savunma oalrak geçiyor.
Sıyrılmak da savunmanın bir parçasıdır.


Sanji gibi Law'ın da savunması yok !
Feat bazında daha iyi bile bir savunması var.Hibrit Kaido'nun atağını bloklayabilen bir tekniği var adamın.Queen'in saldırılarından hasar almamaktan çok daha farklı seviyede bir şey bu.


Law ise daha dün Dof'un basit saldırılarına dayanamıyordu. Adam kurşunla komaya girdi. Luffy tekleyen saldırılar nasıl olurda Law'a etki etmez ?
Dof'un basit saldırılarına dayanamayan Law dediğin arc başından beri yapmadığı kalmamış,meyvesinin enerji tükettiğini yazarın anlattığı,amiral+Dof ile savaşan,köprüde tekrar Dof ile savaşan bir Law.Herifi hiçbir zaman tam kapasite göstermedi yazar Dressrosa'da.Ki bu savaştıkça güçlenilen,teknik geliştirilen bir seri.Dressrosa ile Wano arasında 1 aydan bile fazla var.Adam kendisine yeni teknikler geliştirip,dayanıklılık kasmış işte.


Sanji'nin güçlenmesi istisna kalıyor Law,Zoro ve Luffy'ye göre.
Hayır istisna değil.Luffy ve Zoro'nun güçlendirmeleri daha önceden bir temele oturtulmuştu.Luffy'nin h.hakisiyle alakalı bir gelişme olacağı ta arcın başındaki baygınken h.haki kullanmasından belli edildi,Zoro'nun enmadan sonra kendisine haki yönünden güçlendirme kasacağı da belli edilmişti.

Ki Zoro'nun da bu zaman arasında kendisini geliştirdiği,yeni teknik eklemişliği varken yazar Law'a da aynısını yaptırdı.


Zoro'nun alev kesmeyi öğrenmesi= Sanji'nin silahlanma hakisi çalıştığını söylemesi. En azından çalıştım yaptım diyor adam. Dayanıklılık öyle çalışmayla kazanılan bir şey mi ki ?
Dayanıklılık alışmayla,tecrübeyle artan bir şey.Bu adamlar sürekli savaştan savaşa giren,sınırlarını zorlayan adamlar.Darbelerin vurulduğu yerler de önemli.Mistik zoan+h.haki kullanabilen Yamato kafaya bagua yediğinde çok etkilendi.Law kafasına falan bagua yemedi.

Beni kandıramaz da seni kandırdığı kesin :D Sanji'nin p.up normal diğerleri meh tarzına girmenden de ,Queen'i bir şey sanmandan da belli oluyor bu :D Sanji'nin gatling saldırıları hariç saniyede onlarca vurduğu bir atak yok.Queen'i yendiği panellerde bile gösterilen bir şey bu.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık