Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jack çatıdan sonra İnu'ya karşı dövüşürken dövüşte belli bir süre adamlarıyla daldı.Yanındaki fodderların bile ne kadar iş yaptığını Who'nun Jinbei'ye karşı olan savaşında Oda yeterince gösterdi.

Jack yaralı olsa bile karşısında da yaralı bir İnu vardı.Bu İnu'nun kendisi gibi antik zoanı yok.Yaraları daha hızlı iyileşiyor yani Jack'in.Onun üstüne Jack bide adamlarıyla dalıyor.

Perospero buna karşılık gafil avlanarak başlıyor Sulong Wanda+Carrot savaşına ve onları yeniyor.




Jack'ten farklı olarak iyileşme yeteneği yok bu adamın.Neko'yla olan savaşına da gafil avlanarak başlıyor.Üstelik Jack gibi adamları da yok yanında.

Sonrasında da Neko hemen sulong formuna giriyor.

Perospero daha kötü durumda olmasına rağmen Jack'in Sulong İnu'ya dayandığı gibi 1tur sulong Neko'ya dayanıyor ve base haline de üstünlük sağlıyor.
Hatta Peros daha net yeniyor.

Perospero gayet Jack'e yakın seviyede bir adam.


Ne b.haki gördün bu üçlüden? B.hakide, Katakuri 7 ise King 1.75 Queen 1.5 Jack 1'dir. 1.75*1.5*1=2.625 onun da karesini alsan 6.89 yapar. Yine bir 7 değil.:D
Sulong İnu sağ kol seviyesine yakın diyen adama mangadan bir şey anlatamazsın Alpa.Niye uğraşıyorsun.Enma p.up mı konusunda emin olmayın konu açan kişi Mw
:hhh:

Onlardan bahsediyorum bende.Peros aynı performansı verdi diyorlar orada Peros direk düşer arcı kapatırdı.Kaido gibi git yaranı sar gelip tekrar dövüşürsün olayı olmazdı Jack’in farkı burada ortaya çıkıyor.Cüsse,zoan,dayanıklılık adamın seviyesini üste çekmiş o sayede 1 milyar sınırına dayanmış. @Miyata Ichiro Sulongla ikisi sağ kol ayarına yaklaştı dedim eder demiyorum ve bu adamlardan 2 tane olduğunu unutma.Toplamları King Kata gibi adamları geçmiştir 2 vs 1 olarak bakarsak.Jack o yüzden ağır bir yenilgi alıyor direnemiyor bile.
Sulong İnu+Neko sağ kolu anca Dof'un amiral olduğu seride yenebilir :D
 
Son düzenleme:
Katakuri'nin lastik meyvesine karşı savaştığını unutmamak lazım.. Ek olarak Zoro, Tüm Kek Luffyden daha güçlü olsa da direkt buradan yürümek doğru olmaz çünkü King ezilip yenildi, kanadı parçalandı.. Katakuri'yse ayağa kalkıp kendini geri geri bıraktı. Yenilme şekilleri paralel olsa Zoro daha güçlü diye King'i üstün tutardım ama durum böyle değil...
 
Luffy'den kesinlikle hızlı değil Sanj.
Seride, hızıyla kalıcı görünmez olan tek bir karakter bile yokken bari bunu söylemeyin artık. Luffy'den kesinlikle hızlı Sanji. Hız konusunda gösterebileceği daha iyi bir yöntem yok Oda'nın. Sanji'nin görünmezliğini Queen ya da Shiliew'le karıştırmayın.

Kaido'nun saldırı hızı>Sanji'nin saldırı hızı yalnız.Kaido'nun en hızlı formuna tepki gösteren adama blitz atamaz kolaylıkla Sanji.
Blitz atmak istese onuda atar. Sağ gösterip solda vurur. Dövüş tekniklerinin önemini hiçe mi sayıyorsun ? Karabacak Stili bu.Beyzbol sopası sallamaya benzemez.

Alakası yok.Law yetenek seti Kid ve Zoro'dan tamamiyle farklı.Adamda serideki en iyi meyvelerden birisi var.Bu meyvesinde de savunmayı hiçe sayan yetenekleri var.Enjeksiyon atışı,gamma,kroom gibi.
Yeteneksiz demiyoruz Law'a. Tüm yetenekleri saldırı odaklı diyoruz.

Vergo'ya bacak çatlatan,Dof'un pelerinini geçemeyen adamın sol kolu ağır yenmesi de Oda'nın bu arc yaptığı daha ağır bir hata.Bahsini bile açma komik durur aksi durumda.
Her karakter bir şekilde güçlendiriliyor. Sanji'nin aldığı güçlendirmenin nereden geldiği belli. Hep içerisinde var olan bir gücü uyandırdı.

Law ve Luffy ise birden bire kaido'ya dayanacak hale ''getirilmiştir''. Bu arcı kötü yapan unsurların başında, bu nereden geldiği bilinmeyen güçlendirmeler ve nerfler yatıyor zaten. Farkında olmadan söylediklerin seriyi 13 yaş altı bir seri haline soktu :/ Senin hata olarak görmediğin ''esaslı hatalar'' bunlar.

''Nasıl güçlendiğini göstermesine gerek yok, öyle ya da böyle dayanıyor işte'' Demek istiyorsan eğer; sana söyleyebileceğim daha da bir şey yok.
 
Bu işin yeterli hali nasıl oluyor acaba? Şu fiziksel güç ve silahlanmayı hangi sağ kolda gördük?
Dünyanın en iyileri için yetersiz, geleceği görenler en tepede olur argümanı için söyledim. Kendi liginde fena değil.

Zoro'nun saldırı gücü daha yüksektir ondan. Ama kondisyonu yetersiz. Diğer alanlarda gerisinde kalır. 2 dakika Kral hakili atakları kullandı, bayılışa geçti. Tüm Kek Arc Sonu Luffy dengidir.
@Tiksav Lee daha güçlü diyemedi. Siz luffy ye göre yorum yaptığınız için çok zayıf görüyorsunuz. Luffy gücü hep dengesiz oldu, yarın Kaido sonrasında tekrar gücü düşük profil çizerse şaşırmam.
 
@Miyata Ichiro Amma boş yaptın yine ha. :D Sulong formlarına Kaido çok güçlü dedi aldı Jack’in üstüne koydu her birini.Queen kadar güçlü olabilirler bile ihtimali var.Bu da sağ kol seviyesine çok uzak olmadıklarını gösterir.Kaido adamlara aşırı güçlü çekmiş sen ne desen boş.Sağ kol eder yada alırlar demedim yine çarpıtıyorsun.İki kişi güçlüler ama bir sağ koldan toplam olarak 2 vs 1 adil değil çünkü.
 
@Tiksav Lee daha güçlü diyemedi. Siz luffy ye göre yorum yaptığınız için çok zayıf görüyorsunuz. Luffy gücü hep dengesiz oldu, yarın Kaido sonrasında tekrar gücü düşük profil çizerse şaşırmam.
Oda onun fikri diyelim ama ben diyorum sen onu boş ver. Üstte de dedim King ve Katakurinin yenilme şekillerinde paralellik olsa King'i daha güçlü görürdüm Zoro, Luffyden daha güçlü olduğu için... ama hiçte öyle olmadı.. King'in kanadı koptu, Katakuri'yde kendini yere attı. Yani bu şekil bir kıstas yapmak zor o yüzden. Lastiğin yumruğa karşı bir avantajı da var baya iyi Dayanıklılık sağlıyor. Katakuri döve döve bu yüzden indiremedi. Zaten sempati olaylarına falan girdi Kata kendini attı yere.. Dövüşten kısa süre sonra Brulee'yle gördük bilinci açık normal yatıyordu herif... Katakuri'nin yetenek kiti, Kingden iyi Kingi tek kurtaran ırkı.. bununla yakalıyor ancak.. Fakat Queen'in Karakuriyle denk seviyede olması imkansız.
 
Seride, hızıyla kalıcı görünmez olan tek bir karakter bile yokken bari bunu söylemeyin artık
Queen'e karşı görünmez olacak kadar hızlı gözüktüğünden olmasın.Queen de arkasındaki Shinobu'yu fark etmeyen,King'in fark edip söylemesiyle anca fark eden gözlem fakirinin teki.Luffy'nin hız gösterimleri Queen'den çok daha hızlı,çok daha iyi gözleme sahip bir adama karşı.


Blitz atmak istese onuda atar. Sağ gösterip solda vurur. Dövüş tekniklerinin önemini hiçe mi sayıyorsun ? Kara bacak stili bu.Beyzbol sopası sallamaya benzemez
Düşündüğün gibi atamayacağı kesin.Law'ın shamblesı var,perdesi var,takt yeteneği var.Hibrit Kaido'dan yakın mesafede blitz yemedi bu adam.Yavaş blitzlesin Law'ı Sanji.


Yeteneksiz demiyoruz Law'a. Tüm yetenekleri saldırı odaklı diyoruz.
Yanlış diyorsun o zamanda.Saldırı dışında mobilite,işlevsellik,savunma gibi bir çok yeteneği daha var adamın.


Her karakter bir şekilde güçlendiriliyor. Sanji'nin aldığı güçlendirmenin nereden geldiği belli. Hep içerisinde var olan bir gücü uyandırdı.
Diğerlerinin güçlendirilme mantıkları da gayet normal şeyler.Sanji istisna değil.


Law ve Luffy ise birden bire kaido'ya dayanacak hale ''getirilmiştir''.
Sanji nasıl sol kola köpek çekecek seviyeye geldiyse diğerleri de kendilerince geldiler işte.


Bu arcı kötü yapan unsurların başında, bu nereden geldiği bilinmeyen güçlendirmeler ve nerfler yatıyor zaten. Farkında olmadan söylediklerin seriyi 13 yaş altı bir seri haline soktu :/ Senin hata olarak görmediğin ''esaslı hatalar'' bunlar.
Nereden geldiği bilinmeyen güçler dediğin şeyler Op evreninde var olduğu bilinen güçlerdi.Farkında olmadan söylediğim değil hep farkında olarak söylediğim şeyler.Sen ilk defa denk geliyorsan bilemem.Sevdiğin karakterin aldığı mantıksız uçusu fark etmeyip,diğerlerine laf etmek pek de objektif bir durum değil onu söyliyeyim de.


Nasıl güçlendiğini göstermesine gerek yok, öyle ya da böyle dayanıyor işte'' Demek istiyorsan eğer; sana söyleyebileceğim daha da bir şey yok.
Mangakanın adamları nasıl güçlendirme yoluna gittiği ve bunları nasıl açıkladığı bariz.Birisine arcın ortasından itibaren alt yapısı verilmiş şekilde ileri seviye hakiler ekledi,diğeri de Dressrosa halinde epey nerflü bir haldeydi.%100ünü anca görebildik ki bizimkilerin olmadığı zamanda da kendisini geliştirip uyanış açmış.Zoro'nun alev kesmeyi öğrenmesinden farkı yok bunun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık