Geçen bölüm Usopp'u kurtarmıştı. Marco farklı yere gitmiş yani.Izou Marco ile beraber değil miydi?
Geçen bölüm Usopp'u kurtarmıştı. Marco farklı yere gitmiş yani.Izou Marco ile beraber değil miydi?
Onların ben endamını tipini şeklini.Yorgun argın adamlara saldırmaktan başka bi halt yaptıkları yok.Marco reis bunların içinden geçecektir umarımŞu endama bakar mısın? Jinbei falan kim gelse söndüremez bu adamların alevini.
Marco'yu kafese koyup kutsallara satacaklardır. Charlos'un eline verirler al sana kuş getirdim diye.Onların ben endamını tipini şeklini.Yorgun argın adamlara saldırmaktan başka bi halt yaptıkları yok.Marco reis bunların içinden geçecektir umarım
Ben buna katılmıyorum. Sugar'ın meyvesi ayı gibi kral hakisi kullanan karakterleri bile basitçe oyuncağa çeviriyordu. Dokunması yeter. Sanıyorum ki dokunulan yüzey haki kaplıysa şeytan meyveleri ve denizin etkisi çalışmıyor. Kendi hakin daha yüksekse başka. Law vs Vergo - Law vs Mom. Karşında kuma gibi ışınlanabilen bir karakter varken sana ne zaman dokunacağını bilmeyerek sonsuza kadar full koka kalamazsın.Haki kullanamayan çoluk çocuğu sağa sola fırlatmasından çıkardıysan bunları bilemem de, orta düzeyde hakileri bilen herhangi biri o güçlere çok kolay karşı koyabilir.
Mesela şuanki Sanji'yi terletmez bile.
Amirallerle başa baş savaşan adamı cp ajanı kafese koyuyorsa bırakalım gidelim.Marco'yu kafese koyup kutsallara satacaklardır. Charlos'un eline verirler al sana kuş getirdim diye.
Dragon'un, Sabo'nun korkulu rüyalarına giren, Teach korsanlarına güle güle çektiren adamlar yapabilir bence bunu da.Amirallerle başa baş savaşan adamı cp ajanı kafese koyuyorsa bırakalım gidelim.
Sorun yok onu da keserZoro azraili görmüş
Acaba savaştılar mı bu kadar eminsin? Gösterilen bir savaş yok.Dragon ve teach gereksiz savaşlara girecek adamlar olmadığını daha kaç kere göstermeleri lazım inanmanız için bilmiyorumDragon'un, Sabo'nun korkulu rüyalarına giren, Teach korsanlarına güle güle çektiren adamlar yapabilir bence bunu da.
Zoro şey Diyordu:Korecesi gelmiş. Doğruysa Zoro azraili görmüş bu ilaçtan sonra. O gif onla alakalı galiba.