Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law, Sanji'yi kaale almaz bile. Aynı Hawkins, Vergo, Smoker vb. gibi. Bugüne kadar kendisinden zayıfları kaale almayarak rahat yendi. Bu muameleyi gösterdi onlara yani. Kendisinden güçlülerde ise zorlansın bir zahmet. Zayıflarla bizim işimiz yok. Sürekli Doffy'nin ısıtılıp ısıtılıp önümüze getirilmesi saçma geliyor artık. Adam normal fiziksel bir dövüşte değildi orada. Psikolojik ve fiziksel mücadelenin içerisindeydi. Doffy ile birebir kalana kadar yediği hasarlarda ortada. Buna rağmen iyi dayanıklılık gösterip hasar vermeyi başardı. Eski defterler açılıyor ya hani madem. PH'da Ceaser "sen benden güçlüsün beni yenersin adada rahatça dolaşmana izin veremem kalbini bana ver " diyor anlaşma için. Ama Luffy'e gelince şirorororo çekiyor. Başkası olsa PH için rahatça Law>Luffy der. Ama ben öyle fan değilim, demem.

Hata olan şu olabilir mangakanın, kendine denk birisiyle eşleştirmedi hiç. Gereksizleri temizledikten sonra sürekli arc bosslarında adam.
 
Katakuri'nin lastik meyvesine karşı savaştığını unutmamak lazım.. Ek olarak Zoro, Tüm Kek Luffyden daha güçlü olsa da direkt buradan yürümek doğru olmaz çünkü King ezilip yenildi, kanadı parçalandı.. Katakuri'yse ayağa kalkıp kendini geri geri bıraktı. Yenilme şekilleri paralel olsa Zoro daha güçlü diye King'i üstün tutardım ama durum böyle değil...
Ucundan kenarından yaklaşmışsın, bu olumlu. Ancak pekiştirmemiz gereken konu şu, Kek arc Luffy ile Wano Zoro arasında öyle az buz bi fark yok, cidden muazzam seviye farkı var. Kaido ve Mama'nın beş novayı yok etmek için yaptığı saldırıyı Zoro tek başına blokladı, yetmiyor gibi üstüne gidip ashura gibi bir saldırı çıkardı, bunların dışında Luffy baygınken dakikalarca iki imparator karşısında durduğunu da unutmamak gerekiyor. Bütün bunlar Zoro'nun daha kral haki p.upını almadan bile Kek arc Luffy'den güçlü olduğunu anlamamız için yeterli.

Kral haki ile birlikte zaten farklı bir lige yükseliyor ki o ana kadar çizik atamadığı King, bir kaç saldırıdan sonra yok oluyor. Orada Katakuri ya da bu ligdeki başka bir karakterin olması fark etmez, hepsi King'le aynı sonu paylaşırdı. Çünkü Zoro artık o ligin adamı değil.
 
@Miyata Ichiro Amma boş yaptın yine ha. :D Sulong formlarına Kaido çok güçlü dedi aldı Jack’in üstüne koydu her birini.Queen kadar güçlü olabilirler bile ihtimali var.Bu da sağ kol seviyesine çok uzak olmadıklarını gösterir.Kaido adamlara aşırı güçlü çekmiş sen ne desen boş.Sağ kol eder yada alırlar demedim yine çarpıtıyorsun.İki kişi güçlüler ama bir sağ koldan toplam olarak 2 vs 1 adil değil çünkü.
Boş yapan belli.Kaido'nun çatıda canavar dediği adam sağ kol yenemedi p.upsız haliyle.Kaido'nun Jack'in ağlayıp sızlanmasına karşılık ettiği laftan da güç çıkarmayı anca sen yapardın zaten :D
Sulong olsun ya da olmasın İnu yanına Neko'yu alsa gene sağ kol yenemez.Kaido gören de bilir kişi :D Jack'in Law+Luffy'yi 2v1 yenip kendisine getirebileceğine inanan bir gerizekalı Kaido :oleyo2:
 
Son düzenleme:
Ucundan kenarından yaklaşmışsın, bu olumlu. Ancak pekiştirmemiz gereken konu şu, Kek arc Luffy ile Wano Zoro arasında öyle az buz bi fark yok, cidden muazzam seviye farkı var.
Ben buna pek katılmıyorum ya :/ Luffynin arc başı Kaidodan tek yemesi normal Odanın bu saldırıdaki özellikle Kafaya alırsan yatarsın aşağıya aktarımını kabul ettim artık. Yamato mistik meyveyle kafasına kalkan yapıyor anca öyle kurtarıyor geleceği gören Luffy sıyırıp az yediği halde sayfalar boyu kafasını tutuyor. Thunder Bagua'yı doğrudan kafana yersen ya komalık olursun ya da aşağı yatarsın bu net gibi. Zoronun yaptığı icraatleri ben de takdir ediyorum.. ama hepsi 5v2de yapıldı bu da kendisine açık alanlar yaratıldığını gösterir. Zoronun saldırı gücü ve Tüm Kek Luffy arasında uçurum var bu doğru.. Dayanıklılıkta kafa kafaya dersek.. diğer alanlarda da Luffy önde olunca (Hız, Stamina vs) az çok yakalıyor gibi.. Zoro Enmayı tam kontrol kullansa katılırdım sana.. hakim olmadığı için bayıldı zaten Gear4 gibi şuan Enma
 
Sonunda Raizou sama çıktı meydana çok şükür 🤲 şu Zunisha Fbsinide merak ediyorum, ilgi çekici bir şeyler çıkar umarım. Marco yu niye buraya getirdiler ki ? Ben anlamadım? Mifak gibi dövüşü bitirip gitse anlarım da ne ayaksın ? Orochi artık ya ölsün ya da Denjro ölsün kos koca Yonkou arc da birisi ölsün artık, en olmadı jinbei ölsün yeter.
 
Yorumlarda çok fazla Kid, Marco'yu yener, Zoro'yu yener, Sanji'yi yener gibi cümleler gördüm ama bir One Piece hayranı olarak Kid'in serideki en balon karakter olduğunu düşünüyorum. Bu karakterin özelliğini cidden anlamıyorum. Novalar tanıtıldığından beri Luffy'e denk tanıtılıyor ama karakterin hiçbir icraatini görmedik ki bugüne kadar. Kollarında hurdaları toplayıp sağı solu yumrukluyor. Sanji'ye vurabilecek hızı yok, Zoro'yu savunabilecek savunması yok, Marco'ya vurabilecek hakisi yok. Bu karakterin bir kere olsun elindeki hurdaları silahlanma ile kapladığını görsek fikrim değişirdi ama şu ana kadar gördüklerimizle Smoker bunu dayak manyağı yapar. Vivre card'a göre 3 haki tipini de kullanabilen 16 karakterden biri olarak anlatılmış ama Kral hakisi dışında bir haki kullandığını görmedik. Gözlem hakisi ile saldırı atlatmadı, silahlanma hakisi ile birine yıkıcı bir hasar vurmadı. Oda balonu şişirip şişirip önümüze attı; "bak kardeşim bu çocuk güçlü, yonkou ile dövüşüyor" dedi. Bir zemin yapsaydın bari karaktere ya. Hadi Law hakisini zorlayıp full kokalı Vergo'yu kesince altı doldu dedik ama Kid'de büyük sorunlar var. Kaido dövüşünde Luffy kral hakili vuruyor, Zoro kral hakili vuruyor, Law içten gammalı falanlı kesiyor, Killer bile sonik bilmemneli saldırı ile içerden kesiyor ama Kid Kaido'nun kafasına teneke vuruyor. Yav bu Kaido gökyüzü adasından atlayıp hasar almayan adam, hakisiz teneke ne yapsın bu adama. Ben mi gözden kaçırdım bir şeyleri acaba, Kid severler bir aydınlatabilir mi beni?

Mesela Big Mom'ın kafasına demir yığını atmanın mantığını da anlayamamıştım. Bu kadın krize girip dizi kanayınca herkes şaşırmıştı etrafındaki, fiziksel hasara yemiyor kral hakisi sayesinde diye biliyorduk. Kafasına inşaat demiri çarpınca ne oldu anlamadım. İnşaat demiri G4 yumruğundan daha mı çok vuruyor? Luffy Doffy'e bir yumrukla şehir turu attırdı, adam binadan binaya gülle gibi delip geçti, hasar almadı. Üzüyor beni Oda
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık