Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz ekşideymiş gibi yazmışsın yorumunu.

Bence artık wanolular adanın üstlerine düşeceklerini anlayacaklar çünkü artık yaklaşacağı kadar yaklaştı bir panik havası yaratılır ve en sonunda momo kahraman olur adayı tuttuğu için ve tekrar başa geçerler mutlu son wano çok yordun be bit artık.
Ekşi'de bulunmuşluğum yok, bu yüzden ne kastettiğinizi anlamadım.
Tüm senaryo, Momo'yu kahraman ilan etmek üzerine kurulu. Ağlak bir veletti ama şimdi ülkesini kurtardı. Hem de zor şartlar altında, imkansızlıklar içinde yaptı bunu. Gerçek bir kahraman... Yersen tabii. Umarım bu rezil arc bittiğinde Wano'luları görmeyiz bir daha. Son savaşa gelmeseler de olur.
 
Ben marco zunisha’yı gemi bombalarından korur sanıyordum. Bi ara “gölge gördüm ne olduğuna bakıp geliyorum” dedi diye kalmış aklımda.
 
Bu bölümde o uyandırılan meyve hakkında bilgi verilmezse bu aptal gizemler yüzünden seriden daha da uzaklaşacağım sanırım. Ortaya attığı her gizemi gelecekte kullanmak üzere malzeme haline getiriyor adam, tam bir istifçi. Be adam bırak şu ileriye saklama hastalığını artık, uzay çağına geldik sen hala aptal gibi gizem kasma derdindesin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık