Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan Wanodaki karakterlere güç seviyesi biçeceksek aşağı yukarı durum bu;

Linlin, Kaido, Luffy
Kid, Law, Yamato, Zoro
Sanji, King, Marco
Queen
Jimbei, Jack, Ashura, Inuarashi, Nekomamushi
Perospero, Apoo, Drake, Denjiro
Who's Who, Franky, Kawamatsu, Izo, Kin'emon
Sasaki, Black Maria, Ulti, Nico Robin, Kikunojo
Page One, Brook, Nami, Shishilian
Usopp
 
Şuan Wanodaki karakterlere güç seviyesi biçeceksek aşağı yukarı durum bu;

Linlin, Kaido, Luffy
Kid, Law, Yamato, Zoro
Sanji, King, Marco
Queen
Jimbei, Jack, Ashura, Inuarashi, Nekomamushi
Perospero, Apoo, Drake, Denjiro
Who's Who, Franky, Kawamatsu, Izo, Kin'emon
Sasaki, Black Maria, Ulti, Nico Robin, Kikunojo
Page One, Brook, Nami, Shishilian
Usopp
Yüzüne karşı küfür edilmiş jinbei king+queen'i sırayla döver yer değiştir onu:cool:
 
Bana göre değil tüm dünyaya göre.MW ve 2,3 ismin forumda algısını yaptığına bakma.Queen sol kollar arasında en zayıfı olarak görülen bir karakter dünya genelinde de.



Sanji Queen'den çok daha hızlı bir karakter çünkü.Senin mantığına göre Sanji Queen'e koka basacak bile fırsat vermedi bu yüzden Sanji>adadaki herkes diyorsun hız konusunda.O Queen Zoro'ya da tepki veremiyor,Linlin'e de.Linlin'e ise base Luffy rahatlıkla tepki veriyor.Ne oldu peki bu durumda :D


Birincisi Sanji o hızını dövüşün her raddesinde kullanamaz.Queen'in gücü tükenince ortaya çıkacaktır yorumu bunu kanıtlar.İkincisi bir karakter bir karakter için daha hızlı kalıyorsa bunu paneller üzerinden görünmez şeklinde görebiliyor ya duyabiliyoruz.

Luffy'nin Dressrosa zamanındaki hızı böyle bir seviye.Karşısında bu hızı gösterdiği kişi de Doflamingo.Queen gibi berbat bir gözleme sahip birisi değil,ayrıca ondan da hızlı biri.




Sanji'nin kendisi bu yeni iskelet+hakiyi kombinleyerek daha önce çıkmadığım ısılara çıkabilirim diyor.Bunun sonucu olarak da hem hızım,hem gücüm farklı seviyede olacak diye ekliyor.



Sıyrılmak da savunmanın bir parçasıdır.



Feat bazında daha iyi bile bir savunması var.Hibrit Kaido'nun atağını bloklayabilen bir tekniği var adamın.Queen'in saldırılarından hasar almamaktan çok daha farklı seviyede bir şey bu.



Dof'un basit saldırılarına dayanamayan Law dediğin arc başından beri yapmadığı kalmamış,meyvesinin enerji tükettiğini yazarın anlattığı,amiral+Dof ile savaşan,köprüde tekrar Dof ile savaşan bir Law.Herifi hiçbir zaman tam kapasite göstermedi yazar Dressrosa'da.Ki bu savaştıkça güçlenilen,teknik geliştirilen bir seri.Dressrosa ile Wano arasında 1 aydan bile fazla var.Adam kendisine yeni teknikler geliştirip,dayanıklılık kasmış işte.



Hayır istisna değil.Luffy ve Zoro'nun güçlendirmeleri daha önceden bir temele oturtulmuştu.Luffy'nin h.hakisiyle alakalı bir gelişme olacağı ta arcın başındaki baygınken h.haki kullanmasından belli edildi,Zoro'nun enmadan sonra kendisine haki yönünden güçlendirme kasacağı da belli edilmişti.

Ki Zoro'nun da bu zaman arasında kendisini geliştirdiği,yeni teknik eklemişliği varken yazar Law'a da aynısını yaptırdı.



Dayanıklılık alışmayla,tecrübeyle artan bir şey.Bu adamlar sürekli savaştan savaşa giren,sınırlarını zorlayan adamlar.Darbelerin vurulduğu yerler de önemli.Mistik zoan+h.haki kullanabilen Yamato kafaya bagua yediğinde çok etkilendi.Law kafasına falan bagua yemedi.

Beni kandıramaz da seni kandırdığı kesin :D Sanji'nin p.up normal diğerleri meh tarzına girmenden de Queen'i bir şey sanmandan da belli oluyor bu :D Sanji'nin gatling saldırıları hariç saniyede onlarca vurduğu bir atak yok.Queen'i yendiği panellerde bile gösterilen bir şey bu.
Kim ne algısı kasıyorsa kassın dostum.Ben bildiğimi okur ve söylerim. Sanji hızını dövüşün her raddeside kullansa zaten God Mode yazmış olur. Ulaşılamaz olur.O günlerde gelecek. Burada kalıcı görünmezlikten kasıt serideki diğer örneklerine göre bir hayli uzun süre kullanıyor olması.( Doflamingo karşısında Luffy'de, söylediklerime kanıt olmuş teşekkürler)

Queen'in bakış açısıyla Sanji'yi gördüğümüzü mü söylemek istiyorsun ? Sanki Queen'in gözüyle okuyoruz seriyi. :D Dostum bu açık ara duyduğum en komik şey kusura bakma.

Queen tepki vermek istediğinde gayet veriyor. Kullandığı silahın kaç misli etkili versiyonları herifin vücudunda gizli zaten. Savaş boyunca kendini savunduğu bir tane sahne var. Orada kendisini savunabiliyordu da, ifrite karşı niye savunamadı ?

Hızın neticesinde ortaya çıkan ateşten bahsediyorum. Sanji ateşe dayanıyor diyorsun. Ateşin gücüyle bile yazar gözümüze sokuyor kimin daha hızlı olduğunu işte. Luffybeyaz ateş çıkartacak hıza ulaştıda dayanamıyor sanki. He hee deyip geçiyorum. :D

Meyvenin enerjisi tüketmesinin sebebi sanki o zamana kadar yaptığı savunmalardan kaynaklı. Sıyrılmak ne zamandan beri savunma oldu ? Benim bildiğim savunma karşındaki adamın saldırısına kafa atmaktır, silahınla,bedeninle karşılamaktır. Law'dan ne zaman böyle bir şey gördün ? Kaido ''This generation is such a pain'' deyip geçiriyor. Law'da diskalifiye oluyor. Adamda savunmanın ''s'' si yok. Queen'in yılan saldırısını yese ayağa kalkacak Yonkoular, Luffy ve Kid haricinde kimse yok Onigashima'da.

Ben dayanıklılık namına alınan güçlendirmeden bahsediyorum. Diğerlerini farklı şekilde tartışırız. Law o sopayı yiyip buna dayanabilecek bir karakter değildi.Kendinizi kandırmaya devam.
 
Big Mom " Önce senden başlayayım. " diyor. Bu Law'ı yok saymak değil. Nasıl yorumluyorsun bunu öyle? Önce seni öldüreyim sonra seni öldüreceğim mesajı açık orada. Ayrım yapmıyor. İkisi de velet ikisi de aynı Mom için. Ha illa kulp uyduracaksan Mom'ın salaklığı yaptığı.


Prometheus şu ana kadar bir tek Law'ın saldırılarına tepki vererek Mom için endişelendi.Counter uyguladığında da şok dalgası yaptığında da...

Kid, uyanışında bile Law'a muhtaç kalıyor. Kendi başına altından kalkamıyor. Kaldı ki Law gibi adam akıllı hasar vermişliği daha yok. Law en azından kendi başına hasarı veriyor. Bir yancı arıyorsan illa şimdiye kadar kimin olduğu belli. Ve şu söz sevmediğim bir söz. Sayenizde size kullanmak için benimde dilime pelesenk olacak. ://

@RedTeroR
Law ile Kid'i kıyaslamam bile. Law her anlamda çok daha etkili oluyor. Mıknatısa dönüştürdüğü saldırısında Law olmasa Kid muhtemelen o çelik kirişlerin altında ezilirdi. Şu anda Law'ın tek eksiği Haoshoku Haki'sidir. Bu arc da olmasa da ilerleyen arc'larda görebiliriz. Kendisi müthiş bir meyveye sahip. Göze en estetik gelen meyveye sahip. Big Mom'a verilebilecek en büyük hasarı Law attı. Kadının hasar almaması Kaido'dan bile iyi.


Yine de ben Big Mom'un devrileceğini düşünmüyorum. Oda direk Luffy vs Kaido dövüşüne geçiş yaptı bu da demek oluyor ki Kaido'nun yenildiğini duyunca Big Mom topuklayacak. Law ve Kid çok bitkin bir hale gelecek ama Big Mom'da çok fazla hasar almış olacak.
 
Yine de ben Big Mom'un devrileceğini düşünmüyorum. Oda direk Luffy vs Kaido dövüşüne geçiş yaptı bu da demek oluyor ki Kaido'nun yenildiğini duyunca Big Mom topuklayacak. Law ve Kid çok bitkin bir hale gelecek ama Big Mom'da çok fazla hasar almış olacak.
Şu dediğin senrayo İmparatorların yapılarına o kadar terski...
 
Üç kılıç Zoro ile Sanji arasında çok fark yoktur. İkisi de rahatlıkla Kid ve Law seviyesindedir hatta bana kalırsa fazlası da olabilir. En basit Luffy'nin Kaido'ya atıığı tekme Sanji'nin tekmesi ile eşit güçte olduğunu düşünüyorum.(çizimleri aynı)K.haki ve Dayanıklılık bakımından Luffy'nin meyvesiz halinden gerisindedir sadece.
Zoro ise Sanji'den üç kılıç olarak az daha güçlüdür ama asıl fark Asura ile ortaya çıkar. Sanji ve Zoro'da güçlerini uzun süre kullandıkları sürece sağ kol seviyesini aşmışlardır. Zoro ise Asura ile iki misli aşmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık