Oda adayı havaya kaldırdı 3 saat geçti deyip dövüşü de geçiştiremiyor. Olan bize oluyor. Mecbur çekicez bu işkenceyi. Toki, turkuaz renkli kelebeğim gel de ileri sar şu zamanı gözünü seveyim.
Oda adayı havaya kaldırdı 3 saat geçti deyip dövüşü de geçiştiremiyor. Olan bize oluyor. Mecbur çekicez bu işkenceyi. Toki, turkuaz renkli kelebeğim gel de ileri sar şu zamanı gözünü seveyim.
Benim de happiness puch gatling7 yıllık hayalim, King Kong Gatling. Belki bir gün belki de çok yakın.
Nasıl cehennem saldırısı?
Azmışlığına hastayım, forumdaki varlığından zevk alıyorum.Benim de happiness puch gatling
Bu kare yüzünden monkey ailesinin kökünü kuruttu mangaka...Çizimler kötü ya bir ilk atdığı ragnaroka bak bir de bu ragnaroka
Yumruklar Roc Gun saldırıları da, Cehennem tabancası olarak çevrilebilir bir şey diyemem.. Ama tekme ne tekmesi bilmiyorum.One Piece - Bölüm 1036 Buşido Ölümün Yoludur Manga oku
One Piece - Bölüm 1036 Buşido Ölümün Yoludur Manga okusadscans.com
Roc Gatling saldırısına bile nasıl savundu kendini. Öyle bir saldırı olursa atar kendini çatıdan aşağı.Kaido’nun nihayet ölüme kavuşmasını istiyorsun heralde ?
Hayalimiz…Benim de happiness puch gatling
Stampede izledin mi bilmiyorum orada yapıyordu baya güzeldi.7 yıllık hayalim, King Kong Gatling. Belki bir gün belki de çok yakın.
İzlemedim. Seride görmediğimizin bu hayvanlığın kıçı kırık filler fimde yer almış olmasına üzüldüm.Stampede izledin mi bilmiyorum orada yapıyordu baya güzeldi.