Doğru diyon o kadar kötü savaş çizemez Luffy'e.Zoro gibi yenemez zaten orayı geçeceksin
Doğru diyon o kadar kötü savaş çizemez Luffy'e.Zoro gibi yenemez zaten orayı geçeceksin
Daha doğrusu Luffy, Zoro gibi bir kerede yenemez en az 3 raunda ihtiyacı var. Mesela @Raiden iddiayı kaybetti çünkü iddaya girdiğimizde ona demiştim eğer bir kere bile kaybederse artık kazansa bile övünmem ve cezamı çekerim xDDoğru diyon o kadar kötü savaş çizemez Luffy'e.
3 sene önce yani seride 3 saat öncesinde bu luffy tek yemişti, Ceaser gibi dikkatsizliği gibi bir durum da yoktu. En luffy fanları bile böyle vs beklemiyordu. Kaido ya danaya girer gibi girecek herkes ve son vuruşu luffy yapar diye bekliyorlardı.La atak yer düşer dalga geçersiniz. Atak yer dayanır ölümsüzlük yazdı geldi dersiniz. Ne yapacak Zoro gibi hiç atak yemeden bala şansa mı yenecek? Ben sona doğru o ataklardan bol bol yiyecek ta ne kadar öncesinden dedim. Luffy'nin savaşları sonda bu işe döner. Karşılıklı vuruşurlar. Bu işin geldiği nokta hep buydu..
Hiç düşünmeden net olarak panellerin heyecan verici olduğunu söyleyebilirim ama düşününce farklı tabiLuffy ölümsüzlük şifresi yazmış gelmiş, en ufak heyecan duymuyorum. Luffy fanı olsam üzüntüden yemek yiyemezdim.
Yooo yalan Zoro'ya 3 hak ver Roger'a kadar gider diye hava atıyordu bana @AlpamisDaha doğrusu Luffy, Zoro gibi bir kerede yenemez en az 3 raunda ihtiyacı var. Mesela @Raiden iddiayı kaybetti çünkü iddaya girdiğimizde ona demiştim eğer bir kere bile kaybederse artık kazansa bile övünmem ve cezamı çekerim xD
Sen anlamazsın tabi bunları sen üçüncü raundların adamısın hahahaha