7 yıllık hayalim, King Kong Gatling. Belki bir gün belki de çok yakın.
Bir bölüm tam çıksın daha iyi görürüz ama çizimler çok kötü geldi banaÇizimler baya güzel olmuş. Oda tüm karakterlerden çaldığı sahneleri buraya eklemiş. Yalnız dövüşte ilerleme yok yine. Aynı şeyler dönüp duruyor. Kaido'nun vuruşları etki etmiyor. Seride o vuruşları hiçbir şey olmamış gibi alacak tek kişi Luffy'dir herhalde. Luffy'nin kral haki güçlendirmesinin iyi kötü bir mantığı var ama dayanıklılığın 100 katına çıkması mantıklı değil. Zaten serideki az olan mantık Wano başladığından beri iyice bitti.
O saldırının etkisini resmedecek kare imkansız. Hayalinde kalsa daha iyi. Ada batırır.7 yıllık hayalim, King Kong Gatling. Belki bir gün belki de çok yakın.
Komple Wano'yu yok ettiğini hayal ediyorum. İçim soğuyor.O saldırının etkisini resmedecek kare imkansız. Hayalinde kalsa daha iyi. Ada batırır.
Kaido’nun nihayet ölüme kavuşmasını istiyorsun heralde ?7 yıllık hayalim, King Kong Gatling. Belki bir gün belki de çok yakın.
Cehennem saldırısı sonuçta :/Ben hissettim bu saldırıyı. Etkisi sanki ışık hızıyla vurmuş Kaido'nun ciğerlerinde patlamış gibi.
Nasıl cehennem saldırısı?Cehennem saldırısı sonuçta :/
Yuh!7 yıllık hayalim, King Kong Gatling. Belki bir gün belki de çok yakın.