Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral haki hız da sağlıyor gibisinden bir düşüncemiz var genel olarak ama henüz mangada resmi olarak verilmiş değil bu bilgi. Bakalım açıklama gelecek mi bu konuya...

O değil de G4 için koka basıyor ya Luffy... Peki ya; aynı formu kral hakiyle yaparsa ne olur sence? Her yerinden yıldırımlar çıkan şekil şükül bir form bekliyoruz desem çok mu abartı olur? :rolleyes: @Master of Puppets
Niye abartı olsun luffy bu saatten sonra 3 amiralle de vs atar aynı anda terlemez bile.
 
Wano yukarda değilmi zunesha nasıl çıkmış yani baya büyük biz üstten değilde sadece yüzünün olduğu kısmı görmemiz gerekmiyor mu ? Yoksa wanodan da mı büyük zunesha?
 
Onigashima Wano'nun üzerinde duruyor zaten ama Zunisha galiba ondan da büyük.
Yok onigashimanın uçtuğunu zaten biliyorum. Bu WG gemileri wano düzeyinde gidiyorlar ama zunesha yine de çok üstten gösterilmiş ya cidden çok ama çok büyük ya da dağı tırmanmış tırmandıysa nasıl tırmandı o ayaklarla acaba?
 
Bu novalar vb hepsinin güçlenmesi Kaido dövüşünden sonra oldu. Kaido bildiğin haki açıcı görevi gördü. Güçlenmek isteyeni yollayın Kaido'ya 2 posta dayak atsın ve güçlendirsin.
 
Koka yerine kral haki kullanarak yaptığı bir g4 nasıl olurdu onu anlat sen hele. :cool:
Vallahi göreceğiz inşallah. Savaşın tansiyonu oraya doğru tırmanıyor gibi. Saldırı özelinde bir sürü güçlü saldırı gördük ama hala bir King Kong Gun gibi çizilen görmedik çevreye etki anlamında. Ondan çok daha iyisini görmeliyiz mantıken.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık