Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036: Buşido Ölümün Yoludur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 182 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 42 17.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf bölünde Luffy vardı diye oyumu iyi yönünde kullandım.

Sensiz olmuyor be Luffy reis.Bir bölüm olmayınca bile serinin tadı kaçıyor.
 
Ya zorocylsr uçmayın abi zoronun saldırı gücü kaidouda yaradan öteye geçmez enmayı güle oynaya kullanan üstüne kral haki ekleyen oden bile kesememişken Zoro nerde kesiyor Luffynin saldırı gücü net zorodan fazladır
Zoro Kaido'ya Luffy kadar vursaydı Kaido marine edilmiş ejderha sote kıvamına gelirdi. Luffy 35 bölümdür vuruyor adam hala ayakta Zoro kemiklerinin yarısı kırıkken yarım yamalak vurdu Kaido Oden travması geçiriyordu az kalsın. Kimin saldırı gücünün daha iyi oldu çok net belli bence de :good:
 
Siz sanırım seriyi unutmuşsunuz arkadaşlar, anlatıyorum şimdi iyi dinleyin. OP serisi Dragon Ballden esinlenmiş bir seri ve Dragon Ball serisinde senzu fasülyesi yeyince hasarın sıfırlanıyor ve güçleniyorsun. OPte de aynı şekilde kemiği kırılan Brook süt içince sıfırlanıyor, tüm kemikleri unufak olan Zoro ilaç içince sıfırlanıyor, Luffy de yemek ve çoğunlukla et yeyince sıfırlanıyor. Luffy KO oldu doğru ama Lawın tayfası medikal yardım etti + Caribounun dediğine göre Luffy 1 aylık erzak yemiş. Yani Luffyde şuan hasar falan yok, Hakisi de full + full.


Luffy bugün Mülayim Sert abimizin gittiği doktora gitse doktor, oo Luffy bey hoşgeldiniz, maşallahınız var, demir gibisiniz, ne şeker ne üre, kalbiniz de saat gibi,100 sene daha yaşarsınız, sizdeki bünye tip tarihinde bile görülmemiştir, derdi. :)


Hiç dövüşmemiş gibi bir iyileşme olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca baştan sonra 1v1 miş gibi olmayacağı aşikar. İki taraf da son rounda aşağı yukarı eşit seviyelerde başlamıştır. Yani Luffy hakkıyla yonkou indirdi denebilecek kadar iş yapmış olacak günün sonunda.
 
Big Mom'ı Kid ve Law yenerse Luffy Kata'ya verdiği ananı da yenicem sözünü tutmamış olur. O nedenle Luffy Kaido'yu yenene kadar Kid ve Law Big Mom'ı tutar, sonra Luffy gelir Big Mom'ı da yener.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık