Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036: Buşido Ölümün Yoludur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 182 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 42 17.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Allah aşkına… hala mantık kasıyorsun reyiz… hangi mangayl okuyoruz farkındasın değil mi…? Bak kınlar ne diyor…? “Kellesini almadıktan sonra kazanmış sayılmazlar.” Kelle muhabbeti için en çok kime gönderme var…? Roronoa Zoro. Bu kadar basit. He alır almaz onu yine Oda bilir… ama şu an görünen bu… :d
Mantık kasıyosun ne ya. :D Char mı bu level mi atlatıyoz. Neyse kısmet inşallah olmaz.
 
Bence bok gibi senaryo benim için OP o raddede biter. Zaten olan güç artışlarının hiçbirinde mantık yok. Dünyanın en güçlü varlığının kelleseni de Zoro alacaksa Odayada nalet olsun artık. Zoro güc olarak herhangibir şekilde yakını bile değil.

Bence Zoro keseceği ejderi kesti siz fanlar ejder kesti, çıldırsın diye karşısındaki rakibe ejder yapabilme yeteneği bile verdi alakasız bir yerde. Daha fazlasına kalkisacagini zannetmiyorum. Olursa yapacağı işe sokayım diyip okumam artık yeter. Herseyinde bir olabiletesi var kendi yazdığı esere bu kadar ihanet edilmez. Zoro kim köpek Kaido kellesi alacak seviyeye 10 dakkada geliyor.
Ndskjssnsn espiri ise komik. Değilse daha komik.
Bence seriyi bırak zaten. Okuduğun serinin farkına varamamışsın daha , burda herkes 10 dakika da bir üst lige çıkabilir. Hatta 10 dakika fazla bile. Luffy 1 dakkada h.haki kaplamayı öğrendi mesala. Luffy kim köpek ozaman he senin mantığın ile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık