Artık olanlara gülüyorum...
Tam olarak neresini beğendin. King duvardan sektire sektire Zoroyu döverken Zoro kendini enmanın kollarına bırakınca ne hikmetse Kinge tek atma seviyesine gelmiş.. Bu kadar uyduruk bir vs ömrüm hayatım boyunca görmedim ben.Yemin ediyorum güç mevzusundan falan değil, Sanji dövüşü o kadar uyduruktu ki... Abi bi' Zoro'ya çizdiğin bölümlere bak bir de Sanji'ye, reva mı bu? Ulan adam karı kovalarken yenildi, üstüne seride şu ana kadar geliştirdiğin hiçbir elementi kullanmadın şonen bazında, şaka mısın nesin? Neyse Zoro dövüşü güzel gidiyor deyip kendimizi avutalım
Lan bölümü geç, haki basmadan, meyvesini adam akıllı kullanmadan, çükko germa yeteneklerini kullanıp karı kovalarken yenildi. Böyle saçma spaan bir şey olabilir mi? Kadınlara ilgisini bile görmemiştik önce.Yıllar sonra Sanji'ye dovus cizdi diye sevindik o da 1 bolum surdu
Queen dövüşü sona ermiş olabilir ama Sanji'nin dövüşü henüz sona ermedi... Aklını kaybedip, bi tur Zoro'dan dayak yese ne güzel olur değil mi ?Sanji Queen dovusu nasil fukurokuju raizo dovusunden once bitebiliyor. Yemin ediyorum kufretmemek icin kendimi zor tutuyorum
Ne fark eder ki ? Sıradan bir galibiyet gibi gösterildikten sonra amiral seviyesine gelse kaç yazar.Queen yenilmiş mi ? Sanji, Kata'ya en fazla orta zorluk çeker o zaman
Amiral seviyesine gelse demem şu saatten sonra amiral seviyesine gelmiş adam, Bir amiral ancak bu kadar rahat yenerdi Queen'i.Ne fark eder ki ? Sıradan bir galibiyet gibi gösterildikten sonra amiral seviyesine gelse kaç yazar.