Sen ölümüne Croco öv bende ölümüne Dof,imparator komutanlarının çoğu şaklaban.Artık olanlara gülüyorum...
Sen ölümüne Croco öv bende ölümüne Dof,imparator komutanlarının çoğu şaklaban.Artık olanlara gülüyorum...
Oda'nın zoanları çizerken gösterdiği yaratıcılığı, Zoro ile King'in iletişimini, kılıcın feryatlarını, beğendim ben genel olarak. CoC da pasta üzeirndeki çilek oldu bölüm sonundaki.Tam olarak neresini beğendin. King duvardan sektire sektire Zoroyu döverken Zoro kendini enmanın kollarına bırakınca ne hikmetse Kinge tek atma seviyesine gelmiş.. Bu kadar uyduruk bir vs ömrüm hayatım boyunca görmedim ben.
Sanjinin vsside aynı şekilde. Queen Sanjiye bakmıyorken saldırdı sanji ve adam ayağa kalkamadı bir daha, bari karşılıklı bir iki dövüşselerdi
Defeated demiş hocam spoilerda. Valla gen uyanışını sonrası net baya güçlenme almış. Pek zorlanma yaşamadı Queen'e karşı. Hasar alsa bile kalıcı olmadı ve kalktı hemen.Yenildiği kesin mi ? :/ Oda’nın saçmalıkları işte.Düşük zorluk değil de saçma senaryo.Daha geçen bölüm Sanji savaştayız gücün düşmüştür diye yolunu yapıyordu gerçi o yüzden olabilir. :S Queen Marco’dan da hasarlar aldı kesilmişti pençeyle sanırım.Bunların çok etkilediğini sanmıyorum da Sanji çok güçlenmiş ona vurgu yapılıyor.Adam görünmezim diye salarsa kendini Sanji böyle arka arkaya vurur işte...
Ateş savunması da ne yapıyor da ateşi olunca kesilmez oluyor. Mesela bu.Ben sana demiştim bu Kaido ile araştırma tesisinde tanışmıştır diye. Bir de yine dediğim gibi savunmasının kaynağı ateşiymiş.
King ve Queen için düzgün vs çizmeyecekse artık ne diyelim ki. 3 bölümü Luffynın denize düşmesine, yediği yemeğe ayırmasa yazık editör sıkıştırıyor o yüzden çizemiyor istediklerini diyecemBence de bitmiş yeni teknik ismi falan. İyi oldu çeri çöpü temizlediği. Şimdi aslar sahne alsın da bir Kralların kapışmasını izleyelim.
Ateşi bildiğimiz ateşten farklıdır.Ateş savunması da ne yapıyor da ateşi olunca kesilmez oluyor. Mesela bu.
Sınıfta olmasam kahkaha atcaktım lan Queen o ödülü nasıl almış haki falan yokmu bu adamda 3-4 bölüm sürseydu Fight.- Sanji, Queen'i yenmiş.
Sona ersin bence artık. Bitsin seride kurtulalım. Bu ne biçim çirkin arc oldu ?Queen dövüşü sona ermiş olabilir ama Sanji'nin dövüşü henüz sona ermedi... Aklını kaybedip, bi tur Zoro'dan dayak yese ne güzel olur değil mi ?