Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam olarak neresini beğendin. King duvardan sektire sektire Zoroyu döverken Zoro kendini enmanın kollarına bırakınca ne hikmetse Kinge tek atma seviyesine gelmiş.. Bu kadar uyduruk bir vs ömrüm hayatım boyunca görmedim ben.

Sanjinin vsside aynı şekilde. Queen Sanjiye bakmıyorken saldırdı sanji ve adam ayağa kalkamadı bir daha, bari karşılıklı bir iki dövüşselerdi
Oda'nın zoanları çizerken gösterdiği yaratıcılığı, Zoro ile King'in iletişimini, kılıcın feryatlarını, beğendim ben genel olarak. CoC da pasta üzeirndeki çilek oldu bölüm sonundaki.
 
Yenildiği kesin mi ? :/ Oda’nın saçmalıkları işte.Düşük zorluk değil de saçma senaryo.Daha geçen bölüm Sanji savaştayız gücün düşmüştür diye yolunu yapıyordu gerçi o yüzden olabilir. :S Queen Marco’dan da hasarlar aldı kesilmişti pençeyle sanırım.Bunların çok etkilediğini sanmıyorum da Sanji çok güçlenmiş ona vurgu yapılıyor.Adam görünmezim diye salarsa kendini Sanji böyle arka arkaya vurur işte...
Defeated demiş hocam spoilerda. Valla gen uyanışını sonrası net baya güçlenme almış. Pek zorlanma yaşamadı Queen'e karşı. Hasar alsa bile kalıcı olmadı ve kalktı hemen.

@Tiksav Lee Kapak hikayesinde Germa'ya geçmişler galiba. WCI'dan kurtuluşlarını anlatacak herhalde. :D
 
İlk Spoiler Yorumum:

İlk olarak şunu söylemeliyim ki King'in maske takma nedeni ve neden ırkı katledildiği halde kendisinin sağ bırakılma sebebi belli oldu:

King, hükümet tarafından deney olarak kullanılacağı için ırkı katledilmesine rağmen kendi sağ bırakılmış.

İkinci durumdaysa King hükümetten gizlenmek için maske taktığı da artık benim için çok net birşey.Zira King masketakmasaydı büyük bir ihtimal hükünet King için Wano'ya gelecekti ki King böyle bir ihtimale karşı maske takmış.

İkincisi Lunarian ırkının gizemini Zoro çözmüşe benziyor.Ki bakıldığı zaman eğer ki Quenn yenilmişse King'inde gidişi yakındır diye düşünüyorum.

Hatta belki son saldırıda bile King yenilmiş olabilir bu bölümde.

King karizma çıkmış gibi görünüyor.King'in beyaz tenli olmasını daha çok isterdim ama neyse buda gayet karizma.

Son olarak Sanji eğer ki Quenn'i yenecek bir saldırı yapmışsa benim için Sanji rahatlıkla amirallerle dövüşebilecek bir seviyeye ulaşmış demektir.

Evet yorumlarım şimdilik bu kadardı.
 
Bence de bitmiş yeni teknik ismi falan. İyi oldu çeri çöpü temizlediği. Şimdi aslar sahne alsın da bir Kralların kapışmasını izleyelim.
King ve Queen için düzgün vs çizmeyecekse artık ne diyelim ki. 3 bölümü Luffynın denize düşmesine, yediği yemeğe ayırmasa yazık editör sıkıştırıyor o yüzden çizemiyor istediklerini diyecem
 
Atesle kendini korudugu belliydi, demekki saf savunma ates olmadan zayif. Queen daha iyi muhtemelen savunma açisindan.
Görünüs bekledigimden iyiydi.

Muhtemelen queen gibi king'de bu saldiriyla yenildi. Sanji en azindan az da olsa aksiyon gösterdi. Zoro ordan oraya uçtu ve tek saldiriyla yendi. Komediye gel.

Neyse artik raizo vs fuku gelsin orada daha fazla karsilikli dövüs olucaktir :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 235)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık