Hocam Sanji'nin Queen'e gen uyanışı sonrası low diff atmasına ne diyorsun.Aman tanrım bu nasıl bir karizma. Boşuna King fanı olmamışız be. @Wataame Daisuki Yakışıklı çıkacak sen mi diyordun kaçırdın artık adamı fanlığa erken başlayacaktın.
Hocam Sanji'nin Queen'e gen uyanışı sonrası low diff atmasına ne diyorsun.Aman tanrım bu nasıl bir karizma. Boşuna King fanı olmamışız be. @Wataame Daisuki Yakışıklı çıkacak sen mi diyordun kaçırdın artık adamı fanlığa erken başlayacaktın.
Bence de bitmiş yeni teknik ismi falan. İyi oldu çeri çöpü temizlediği. Şimdi aslar sahne alsın da bir Kralların kapışmasını izleyelim.Son saldırıyı yapmış işte zoro. bitti bu vsde..
vs çizerken oda:
Ben sana demiştim bu Kaido ile araştırma tesisinde tanışmıştır diye. Bir de yine dediğim gibi savunmasının kaynağı ateşiymiş.Vaybe teorim doğru çıktı. Son kalan lunarian olduğu için hükümet onu öldürmek yerine deney yapmışlardır demiştim. Tuttu. Ayrıca queen gerçekten o son tekme ile yenildiyse sanji wano başındaki luffy öttürürmüş ayrıca zoroyu da öttürürmüş
Dur daha Raizo reis var.Bence de bitmiş yeni teknik ismi falan. İyi oldu çeri çöpü temizlediği. Şimdi aslar sahne alsın da bir Kralların kapışmasını izleyelim.
Yenildiği kesin mi ? :/ Oda’nın saçmalıkları işte.Düşük zorluk değil de saçma senaryo.Daha geçen bölüm Sanji savaştayız gücün düşmüştür diye yolunu yapıyordu gerçi o yüzden olabilir. :S Queen Marco’dan da hasarlar aldı kesilmişti pençeyle sanırım.Bunların çok etkilediğini sanmıyorum da Sanji çok güçlenmiş ona vurgu yapılıyor.Adam görünmezim diye salarsa kendini Sanji böyle arka arkaya vurur işte...Hocam Sanji'nin Queen'e gen uyanışı sonrası low diff atmasına ne diyorsun.