Üye silindi 7459
Yıllar sonra Sanji'ye dovus cizdi diye sevindik o da 1 bolum surduAdam Sanji'ye savaş çizmiyor.
Yıllar sonra Sanji'ye dovus cizdi diye sevindik o da 1 bolum surduAdam Sanji'ye savaş çizmiyor.
Queen gibi troll birinin varlığı zaten fazlaydı, teke gitmesi E.Oda tarafından ayrı bir trolleme oldu. Doflamingo yc2 üstü denildiğinde kabul etmeyenler vardı. BM'nin komutanı yc3 denilen cracker bunları rahat tokatlar. Jacke semer vurur, Queeni de karısı yapar.
Baya yemiş yav. Zoan tipi meyve için gayet iyiymiş.Öncesinde 5 tane falan darbe yiyor.Tek yemedi herif.
Bölümde yediği darbe sayısını diyorum ben.Queen gibi çapsızın Sanji'ye extreme zorluk verebileceğini mi düşünüyordunuz yoksa,da buna şaşırıyorsunuzNe beşi ya patates etti adamı döve döve
Sanji'nin saldırı gücü gayet iyi seviyede.Antik zoan olmak her darbeye dayanabilmeyi mümkün kılmıyor.Kullanıcının çapı da,yediği saldırıların seviyesi de önemli bunda.Baya yemiş yav. Zoan tipi meyve için gayet iyiymiş.
Son saldırıyı yapmış işte zoro. bitti bu vsde..Bu bölüm Tek atacak kinge Zoro kestiği anda işi biter bence. Benzer işler King tek yerse Zorodan, Katanın köpeği olamaz derim.
Law’ın ünvan gitti King>Law artık yeni Brad PittBir tane kapak resmi vardı. Pelerinli sarışın adam çizilmişti. King'i ona benzettim. Düşmanlarda Lucci ile beraber en karizmatiği diyebiliriz. Oda bizi trollemeyip karizmatik birini çıkardı sağolsun