Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne beşi ya patates etti adamı döve döve
Bölümde yediği darbe sayısını diyorum ben.Queen gibi çapsızın Sanji'ye extreme zorluk verebileceğini mi düşünüyordunuz yoksa,da buna şaşırıyorsunuz :hhh:



Baya yemiş yav. Zoan tipi meyve için gayet iyiymiş.
Sanji'nin saldırı gücü gayet iyi seviyede.Antik zoan olmak her darbeye dayanabilmeyi mümkün kılmıyor.Kullanıcının çapı da,yediği saldırıların seviyesi de önemli bunda.
 
Dedik biz Zoro sağ kola tek atacak diye. Luffy'nin vaktiyle iki gün uğraştığı adam bu.

Yukarı çıkıp Kaido'yu da yarmazsa üzülürüm.
 
King'in gerçek ismi Alber, Albert imiş.

Bu ismin anlamı ''Parlak'' ve ''Işıltılı'' anlamına geliyor. Seride ise bu duruma çokca vurgu yapılıyor ''Şafağı getirecek olan kişiler'' ve ''Tarihten söndürülmesi gereke ışıklar'' tabirlerini duyduk seri içinde. Bununla beraber Lunaria'ları da bu sebeple bitirmiş olabilir hükümet...

 
Yalnız o değilde Korsanfan ahalisi olarak her şeyi konuşa konuşa baya ilerledik artık, King'in Kaido ile birlikte deney ürünü olduğunu çok önceden tartışmıştık hatta ek olarak Germa'nın da bu yolla King'in ırkının genini alıp kullandığını(Sanji) da varsaymıştık. Artık bazı şeyler şaşırtmamaya başladı ?

Bölümse gayet güzele benziyor. King'in ten rengi çok koyu olmadığı sürece son derece karizmatik olacaktır diye düşünüyorum. Queen'in yenilmesi de iyi olmuş boşa vakit kaybetmemiş olduk.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık