Senoir Pink gibi yapabilir mi dersin. Senoir'da tam düşeceği o sıra geçmişe girmişti. Bunda da öyle olup güncele dönünce düşmüş bir King görür müyüz?Bence King düşmedi ama düşmüşte olabilir… güvenemiyorum Oda’ya… :d
Senoir Pink gibi yapabilir mi dersin. Senoir'da tam düşeceği o sıra geçmişe girmişti. Bunda da öyle olup güncele dönünce düşmüş bir King görür müyüz?Bence King düşmedi ama düşmüşte olabilir… güvenemiyorum Oda’ya… :d
Yahu Arlongun performansıda Queenden fazlaydı şimdi Arlong Queenden güçlü mü diyecez?Savaşına bakarak diyorum bunu. Açın bir Kata vs Luffy okuyun baştan. 100'de 1'i performans göremezsin.
Ya diyorum ya o kadar gün birbirini tutan Neko, Inu, Jack üçlüsü Wanoda birbirlerine çok kısa süre de üstün geldiHaklısın da ama böyle saat olayına bakarsak,Kata-Queen'nin 10 katı falan güçlü oluyor.
Burada Oda'nın da mallığı var işlemek istediği karakterleri on numara işliyor.
Bazılarını hızlı hızlı geçiyor.
Ben Katanın daha güçlü olduğunu söylüyorum zatenKata kadar ödüllü adam Peros'un 1 tık daha güçlüsü o tayfadan .d Ödülden %100 güç çıkarımı yapılmaz.
Onun etkisi var tabii ki.Yine de Kata'nın dayanıklılığı bile az buz bir seviyede değilmiş onu da görmüş olduk.Kong Gunlar,King Cobra'lar Sanji'nin ataklarından zayıf değildir.Haklısın da ama böyle saat olayına bakarsak,Kata-Queen'nin 10 katı falan güçlü oluyor.
Burada Oda'nın da mallığı var işlemek istediği karakterleri on numara işliyor.
Bazılarını hızlı hızlı geçiyor.
Orda Sulong formu yoktu amaYa diyorum ya o kadar gün birbirini tutan Neko, Inu, Jack üçlüsü Wanoda birbirlerine çok kısa süre de üstün geldi
Sanji bu kadar rahat Queen'i yenmişse, Top Kek'deki, Kata'yı, Krakeri ve üzerlerine Lütfü'yü sırasıyla yener.Yemin ediyorum şaka gibi yorumlar var . Sanji güçlenip queeni kokay yenince millet kingi ilerde tüceltebilmek için kata yı ceacker ı luffyi gömmeye başlamış.??
La tüm kek teki luffy de kata da crackerda (az veya çok fark etmez ) king queen ve jackten güçlüdür. He bu değilki bu 3 lü güçsüz. Bunlarda güçlü ama cracker ve kata ana karaktere rakip olmuş adamlar katayı anlatmaya bile gerek yok. He sanji ve zoro ceackerı yeneler şuanki seviyeleriyle ama kata karşısında kazanamazlar yani tüm kekteki luffyde bu ikisinden hala güçlü hele şuan üstüne bir dünya p. Up ta aldı adam.