Bu şekilde yenmesinin bana öğreteceği tek bir şey var. Luffy harici karakterler figürandır.Şu şekilde rakiplerini yenen Sanji ve Zoro en fazla senin zoruna gider bilmem anlatabiliyor muyum
Bu şekilde yenmesinin bana öğreteceği tek bir şey var. Luffy harici karakterler figürandır.Şu şekilde rakiplerini yenen Sanji ve Zoro en fazla senin zoruna gider bilmem anlatabiliyor muyum
Kata kadar ödüllü adam Peros'un 1 tık daha güçlüsü o tayfadan .d Ödülden %100 güç çıkarımı yapılmaz.Neye göre diyorsun bunu ? Katadan daha yüksek ödüllü adamla dalga geçti resmen. Arc başı Luffy Katadan çok güçlü değildi
Savaşına bakarak diyorum bunu. Açın bir Kata vs Luffy okuyun baştan. 100'de 1'i performans göremezsin.Neye göre diyorsun bunu ? Katadan daha yüksek ödüllü adamla dalga geçti resmen. Arc başı Luffy Katadan çok güçlü değildi
Daha yüksek ödüllü olması bir şey mi ifade ediyor gördük hepsini. Cracker ve Kata, Canavar korsanlarında karşılık geldikleri adamları tertemiz harcarKatadan daha yüksek ödüllü adamla dalga geçti resmen.
Katayı yenmiş adam Queeni yenemez demedik i kimse?En fazla 2-3 Kong Gun'a leşini çıkarır Luffy.
Dikkat et gözleri kaymasınBu şekilde yenmesinin bana öğreteceği tek bir şey var. Luffy harici karakterler figürandır.
Diyosunki, hepsi laboratuvar geçmişli. Made in vegapunk. Dolayısıyla bu vegapunk asıl adam.Bu Queen Madsde değil miydi ? Kaido'nun hükümet tarafından 21931293219 defa yakalandığını falan zaten biliyoruz, deney muhabbetleri de var.
King'de oradaymış.
Bu Kaido-King-Queen Trio'su büyük ihtimalle hükümet laboratuvarında kuruldu.
Bunların hükümetin elinden kaçtığı başka bir senaryo aklıma gelmiyor.
Doğru diyorsun. Böyle böyle öldürdü zaten karakterleri. Sanji yıllar sonra güçlü bir rakiple dövüşe girdi, kaç kişi memnun kaldı? Gidişata bakılırsa Zoro da öyle olacak. En azından Zoro'nun bir de çatı performansı var ama Wano için hala yeterli değil.Reis uzun zamandır diyorum OP olmuş kurtuluş lütfü. adamlar saldırırken bile lütfü şöyle böyle diye saldırıyorlar. Oda beynini yaktı lütfü ile umarım Mihawk'ı hiç işlemez bu kaabiliyetsiz xD