Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok birşey beklemiyoruz ki. En azından tüm beden Koka yapan bir Queen bir kaç tane yeni Okama tekniği çizip 3-5 sayfada halledebilirdi. Bu resmen bir rezalet.
Sanji’ye tüm kekte bile düzgün bir dövüş çizmemişti. Oda seriyi salmış iyicene. Normalde Sanji’nim bir sol kolu bu kadar hızlı yenmesi iyi bir şey olur ama insan bir şeyler görmek istiyor. Germa gördük yine… ne anladım bu işten… :D
 
İmparator ve en iyi adamları olarak sol kol Queen'i rezillik abidesi olarak gösteriyor.

Ya çabuk gaza gelmişsek. Öncesinde Jack ve Page One'da düşüş yaşamıştı ama 2 bölüme ayağa kalktılar. Ya Queen'de tekrar ayaklanırsa. :D
King yenilmisse napicaz, en rezil sag kol abidesi, zoro ise top gibi oradan oraya uçmus.

Bu arc komple rezillik abidesi. Biraz luffy, kid, law falan göreydik iyiydi.
 
King çok karizma çıkmış. Fanı olacağım neredeyse. :flaugh:
Komutan dövüşü deyince; Luffy'nin, Katakuri dövüşü gibi bir dövüş bekledik sanırım ama öyle işlenmeyeceği belliydi. Bu durumda da, King/Queen güçsüz ya da Zoro/Sanji çok güçlü gibi anlamlar çıkarılacak. Herkes işine geldiği gibi bunları kullanacak. Sonuç olarak; Wano'dan sonra da değişen bir şey yok. Tartışmalar tam gaz devam edecek. :flaugh:

Ben, güç konusunu geçiyorum. Eğer Zoro, King'i bu son darbeyle indirdiyse ve bu arc başka bir şey yapmayacaksa Wano'dan kesinlikle memnum değilim. Kelleyi alması lazım yoksa Wano'dan sonra ne King ne de Queen kimsenin umurunda olur. Herkes Kaido'yu, BM'yi ve onları indirenleri konuşacak.

Yetmez ama evet, diyorum.
Reis uzun zamandır diyorum OP olmuş kurtuluş lütfü. adamlar saldırırken bile lütfü şöyle böyle diye saldırıyorlar. Oda beynini yaktı lütfü ile umarım Mihawk'ı hiç işlemez bu kaabiliyetsiz xD
 
Bu Queen Madsde değil miydi ? Kaido'nun hükümet tarafından 21931293219 defa yakalandığını falan zaten biliyoruz, deney muhabbetleri de var.
King'de oradaymış.
Bu Kaido-King-Queen Trio'su büyük ihtimalle hükümet laboratuvarında kuruldu.
Bunların hükümetin elinden kaçtığı başka bir senaryo aklıma gelmiyor.
 
Queen ve King'e bir yandan üzülüyorum bu kadar erken harcaması diye ama bir yandan da arc daha hızlı bitecek diye seviniyorum. Wanodan sıkıldım.
 
King için daha erken illa ki daha fazla göstereceği özelliği vardır ben hala uyanış ve h.haki bekliyorum. Queen'in kolay yenilmesi King'i güçsüz yapmaz. Kata'da Cracker'den iki belki üç klasman üstündü zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 219)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık