Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yansıtabilmesi için dövüştüğü kişinin kendisinin seviyesinde olması lazım. Sanji bu şekilde yeniyorsa adamı demek ki aynı seviyede değiller.

Şimdi Canelo'yu prime Tyson ile dövüştürüp Canelo dandik boksör diyebilir misin ? Adamların klasmanı farklıymış. Kata kendinden güçsüz adamlda dövüştü ve ezdi o yüzden güçlü yansıdı bize. Kata şimdiki Sanji ile dövüşse belki Queen kadar bile dayak yemeden düşecekti :bilmem:
İlla kendisinin seviyesinde olmasına gerek yok abi.Düzgün bir saldırı gücü,koka,hız,gözlem gösterse farklı olacaktı adam için.Ki Queen için uyanış da bekleniyordu bide.

Katakuri Luffy'yi dövdü de,son roundta adamın p.uplı haline karşı bile %100üyle dövüşmeyip gene az da olsa üstün çıktı adam.Etkileyici olan da bu zaten.Queen p.uplı Sanji'yle kafa kafaya dövüşse etkileyici olurdu.
 
Bence bu vs ile E.Oda sanjiden nefret ettiğini gösterdi zaten ki ben sanjiyi severim. Zoroya daha ciddi sahneler çizerken sanjiye böyle şeyler çizmesi Sanjiyi geri plana itiyor. Gerçekleri kabul etmeyip, eleştirmeyen sizlersiniz ortada bir nefret yok yani. Zoro için de aynı şeyleri zamanında söyledim.
Sanjiye de zoroyada 3-4 sayıda ağırlıklı paneller çizdi. Sanjinin yendiği rakip canavar korsanları içinde wano arcta muhtemelen en çok panel çizilen komutan. Sanjinin p.up ı baist birşey değil ki. Sanji zaten tük kek adasında bile germanın hepsinden güçlüydü. Ki o zamanki germe nın en iyisi muhtemelen yonko 3. Komutanı ayarıydı en az. O zaman bunlardan üstün olan sanji şuan aldığı p.up la zaten sağ kol seviyesine çıktı.
Ki bu eşleşmelerden sonra zoronun muhtemelen ilaç etkisi geçecek , luffy kaido karşısında olucak. Robini kurtarma yada sırada oluşacak durumlara karşı karşı koyabilecek tek sanji kaldı.
Zoroya daha ciddi sahneler çizdi diyorsunda; zoro çöp(hazcılar va) temizlerken sanji uçan altılı tekmeleyip, momoyu kurtarıp, üstüne queeni indirdi ve hala gücünün belkide %100 ünde. Ki dediğim gibi indirdiği adam zaten drake apo bm olaylarında gücünü kanıtlamış adam
 
İmparator ve en iyi adamları olarak sol kol Queen'i rezillik abidesi olarak gösteriyor.

Ya çabuk gaza gelmişsek. Öncesinde Jack ve Page One'da düşüş yaşamıştı ama 2 bölüme ayağa kalktılar. Ya Queen'de tekrar ayaklanırsa. :D
 
King çok karizma çıkmış. Fanı olacağım neredeyse. :flaugh:
Komutan dövüşü deyince; Luffy'nin, Katakuri dövüşü gibi bir dövüş bekledik sanırım ama öyle işlenmeyeceği belliydi. Bu durumda da, King/Queen güçsüz ya da Zoro/Sanji çok güçlü gibi anlamlar çıkarılacak. Herkes işine geldiği gibi bunları kullanacak. Sonuç olarak; Wano'dan sonra da değişen bir şey yok. Tartışmalar tam gaz devam edecek. :flaugh:

Ben, güç konusunu geçiyorum. Eğer Zoro, King'i bu son darbeyle indirdiyse ve bu arc başka bir şey yapmayacaksa Wano'dan kesinlikle memnum değilim. Kelleyi alması lazım yoksa Wano'dan sonra ne King ne de Queen kimsenin umurunda olur. Herkes Kaido'yu, BM'yi ve onları indirenleri konuşacak.

Yetmez ama evet, diyorum.
 
Im de lunarian çıkacak aynı enel gibi kanatlarını kesmiş o yüzden kanatları yok. Imi kimse bilmediği için son lunarian king sanılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 95)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık